Επικοινωνιακό σόου Νετανιάχου: Ο «πόλεμος της Αναγέννησης» αλλάζει την πραγματικότητα στη Μέση Ανατολή

Επικοινωνιακό σόου Νετανιάχου: Ο «πόλεμος της Αναγέννησης» αλλάζει την πραγματικότητα στη Μέση Ανατολή

Σε επικοινωνιακό σόου, όπου προσπάθησε να πείσει πως στην ουσία η συνεχιζόμενη επί έναν χρόνο σφαγή, πετυχαίνει τους στόχους του Ισραήλ, επιδόθηκε κατά την έκτακτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου. Κατά την διάρκεια των τοποθετήσεων του ο «Μπίμπι» ζήτησε ο συνεχιζόμενος πόλεμος κατά της Χαμάς και της Χεζμπολάχ να ονομαστεί «Πόλεμος της αναγέννησης», ενώ τόνισε ότι η κυβέρνησή του αλλάζει την πραγματικότητα στη Μέση Ανατολή για να αποτρέψει να συμβεί μια ακόμη 7η Οκτωβρίου.

«Αλλάζουμε την πραγματικότητα της περιφερειακής ασφάλειας στο πεδίο για χάρη των παιδιών μας, για το μέλλον μας και για να διασφαλίσουμε ότι δεν θα συμβεί ποτέ άλλη μια 7η Οκτωβρίου», τόνισε ο Νετανιάχου κατά τη διάρκεια κυβερνητικής συνεδρίασης, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου, αφότου αναφέρθηκε στα «επτά μέτωπα» που πιστεύει ο Ισραηλινός πρωθυπουργός ότι αντιμετωπίζει η χώρα του (Γάζα, Δυτική Όχθη, Λίβανος, Συρία, Ιράν, Υεμένη και Ιράκ).

Η σύγκρουση που διαρκεί ένα χρόνο ήταν μέχρι τώρα επισήμως γνωστή με το όνομα της στρατιωτικής εκστρατείας – «Σιδερένια Σπαθιά».

Μεταξύ άλλων ο Νετανιάχου υποστήριξε ότι: «Η αντεπίθεσή μας εναντίον των εχθρών μας στον άξονα του κακού του Ιράν είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να διασφαλίσουμε το μέλλον μας και να εξασφαλίσουμε την ασφάλειά μας. Θα τερματίσουμε τον πόλεμο όταν ολοκληρώσουμε όλους τους στόχους που έχουμε θέσει: ανατρέποντας την κυριαρχία του κακού της Χαμάς, φέρνοντας όλους τους ομήρους μας στο σπίτι – τόσο τους νεκρούς όσο και τους ζωντανούς – ματαιώνοντας κάθε μελλοντική απειλή από τη Γάζα προς το Ισραήλ και επιστρέφοντας τους κατοίκους μας στο νότο και το βορρά με ασφάλεια στα σπίτια τους».

Κατά τη συνάντηση, ο Νετανιάχου άναψε ένα κερί μνήμης προς τιμήν των θυμάτων, ενώ ακολούθησε ενός λεπτού σιγή. Μετά την απαγγελία ψαλμών και μια προσευχή για τους στρατιώτες των IDF και τους ομήρους, οι υπουργοί είδαν πλάνα από τις φρικαλεότητες της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου.

Το Φόρουμ Οικογενειών Ομήρων και Αγνοουμένων εξέδωσε ανακοίνωση ως απάντηση λέγοντας «Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στον πρωθυπουργό ότι δεν μπορεί να υπάρξει και δεν θα υπάρξει καμία αναγέννηση χωρίς την επιστροφή όλων των ομήρων».

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Ο Χάρης Καστανίδης στηρίζει Χάρη Δούκα για πρόεδρο στον β’ γύρο

Μαμουλάκης για προσχέδιο προϋπολογισμού: Επιβεβαιώνεται η ταπείνωση της αγοραστικής δύναμης των Ελλήνων (Video)

«Ανήξερος» ο Μαρινάκης για την υπόθεση «Αμαρυλλίς», την εμπλοκή της Greek mafia και τις καταγγελίες για καθυστερήσεις της ΕΛΑΣ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter