Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Επίσκεψη κλιμακίων και βοήθεια σε περιοχές της Θεσσαλίας

Οι συνέπειες της κακοκαιρίας Daniel είναι ολέθριες σε όλη τη Θεσσαλία. Στο Βόλο, τη Λάρισα, τα χωριά της Καρδίτσας και αλλού, όσο περνούν οι μέρες αποτυπώνεται το μέγεθος της καταστροφής. Με πολλά χωριά να είναι ακόμα αποκλεισμένα, χωρίς νερό ή ρεύμα, με άλλες περιοχές να κινδυνεύουν ακόμα και σήμερα.

Στις συνθήκες αυτές, η αλληλεγγύη είναι το βασικό όπλο που έχουμε για να επουλώσουμε τις πληγές αυτές, όπως επισημαίνει η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, η οποία δηλώνει παρούσα, μαζί με δεκάδες εθελοντές, στις προσπάθειες που καταβάλλονται διαρκώς, για την προστασία και την στήριξη των συμπολιτών μας.

Μέλη των τοπικών οργανώσεων και κλιμάκια που ξεκίνησαν από τις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας βρίσκονται από χθες στη Θεσσαλία, συνδράμοντας στη μεταφορά και τη διανομή νερού σε οικογένειες, στις εργασίες αποκατάστασης και καθαρισμού σε όσες περιοχές η στάθμη έχει υποχωρήσει. Και θα βρίσκονται και τις επόμενες μέρες όπου χρειαστεί. Οι ανάγκες είναι δυστυχώς πολλές.

“Καλούμε κάθε νέο και νέα να συνδράμει στις προσπάθειες αυτές. Όποιος/α​ επιθυμεί μπορεί να έρθει σε επικοινωνία με τις σελίδες της οργάνωσης για να ενταχθεί στα κλιμάκια συνδρομής τις επόμενες ημέρες. Ό,τι μας έχει απομείνει, είναι η αλληλεγγύη”, καταλήγει η ανακοίνωση της Νεολαίας Συριζα.