Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας: Γρονθοκόπησε τη σύζυγό του και άρχισε να πυροβολεί στα «τυφλά», μπροστά στα μάτια του παιδιού της (Video)

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας: Γρονθοκόπησε τη σύζυγό του και άρχισε να πυροβολεί στα «τυφλά», μπροστά στα μάτια του παιδιού της  (Video)

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία στη χώρα μας. Αυτή τη φορά νέο σοκαριστικό περισταστατικό ήρθε στο φως της δημοσιότητας, καθώς άνδρας έφτασε στο σημείο να βγάλει όπλο και να χτυπήσει τη σύζυγο του μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού της.

Αξίζει να σημειωθεί πως μόνο χθες σύμφωνα με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, έγιναν 61 συλλήψεις, με τις μισές να είναι στη Αττική.

Η 24χρονη μητέρα ενός παιδιού στο Star, περιγράφει αποκλειστικά στο Star τον εφιάλτη που έζησε μέσα στο ίδιο της το σπίτι όταν ο σύζυγός της έφτασε στο σημείο να βγάλει όπλο και να την χτυπήσει μπροστά στο ανήλικο παιδί της.

«Έβαλα τα χέρια μου στο πρόσωπο μου κι αυτός με χτύπησε, με μπουνιές» είπε αρχικά η γυναίκα.Μάλιστα απειλούσε να δολοφονήσει την ίδια αλλά και την οικογένεια της. «Έλεγε θα σκοτώσω τα αδέρφια σου, τη μάνα σου», ανέφερε σε άλλο σημείο η 24χρονη.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, σύμφωνα με το θύμα ο δράστης έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί στα «τυφλά» έξω από το σπίτι της, κάποιες από τις σφαίρες να καταλήγουν σε αυτοκίνητο.

Διαβάστε επίσης:

Αερολογίες αντί απαντήσεων από την κυβέρνηση μετά την αποκάλυψη του Documento για το δόγμα «δεν πληρώνω» του Μητσοτάκη

Χάρης Δούκας: Ζητά εκλογές στο ΠΑΣΟΚ στις 3 και 10 Νοεμβρίου – Πολιτικό «πινγκ πονγκ» με Ανδρουλάκη μέσω διαρροών

«Ξαναχτυπά» ο Σιμόπουλος: Ζητά «πάγωμα» του επιδόματος ανεργίας – «Να μη συνδέεται με την αύξηση του κατώτατου μισθού»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter