Νέο φονικό τροχαίο στον ΒΟΑΚ – Μια γυναίκα νεκρή, τρεις τραυματίες

Νέο φονικό τροχαίο στον ΒΟΑΚ – Μια γυναίκα νεκρή, τρεις τραυματίες

Μετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων στην εθνική στο ύψος των Μαλίων στην περιοχή του ΒΟΑΚ, είχε ως συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό μια γυναίκας και τον τραυματισμό έξι ακόμα ατόμων.

Σύμφωνα με τη neakriti, το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Παρασκευής (11/10) και αμέσος σήμανε συναγερμός στο ΕΚΑΒ, όπου στο σημείο έσπευσαν πέντε ασθενοφόρα, για να παραλάβουν και άλλους τραυματίες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, του neakriti.gr, ένα φορτηγάκι, για άγνωστους λόγους εξετράπη της πορείας του, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τουρίστες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες στο σημείο έσπευσε και μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό ατόμων και πιο συγκεκριμένα στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα και δέκα υπάλληλοι, οι οποίοι απεγκλώβισαν μία γυναίκα χωρίς αισθήσεις.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία κλήθηκε στις 18:11 για παροχή βοήθειας λόγω μετωπικής σύγκρουσης Ι.Χ Αγροτικό Φορτηγάκι με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στην περιοχή του ΒΟΑΚ στο ύψος του οικισμού Μαλίων.

Στο σημείο σύμφωνα έσπευσαν 3 οχήματα με 8 υπαλλήλους Π.Κ. Χερσονήσου, 3η ΈΜΑΚ.

Απεγκλώβισαν από το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο την οδηγό του οχήματος χωρίς τις αισθήσεις της και την συνοδηγό του επιβατικού σοβαρά τραυματίας. Στο επιβατικό ήταν μέσα η οδηγός, συνοδηγός και 2 επιβάτες αλλοδαπές λοιπών αγνώστων στοιχείων. Όλοι οι παραπάνω παρελήφθησαν από το ΕΚΑΒ. Στο Αγροτικό Φορτηγάκι ήταν μέσα 1 ημεδαπός και 2 ημεδαπές. Οι 2 ημεδαπές παρελήφθησαν από το ΕΚΑΒ.

Διαβάστε περισσότερα: Συναυλία Τέμπη: «Όλων των νεκρών είμαστε η φωνή» – Πλημμύρισε κόσμο το Καλλιμάρμαρο (Photos)

Διαβάστε ακόμα: «Πες στους δικούς μου ότι θα αργήσω απόψε» – Ρίγη συγκίνησης στο Καλλιμάρμαρο για το τραγούδι των Τεμπών (Video)

Τέμπη: «Μακάρι να μη χρειαζόταν να ήμασταν εδώ απόψε» – Έτσι ξεκίνησε η συναυλία στο Καλλιμάρμαρο (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter