Νέο απρόοπτο για τον βασιλιά Κάρολο στην Αυστραλία: Αλπακά φταρνίστηκε πάνω του (Video)

Νέο απρόοπτο για τον βασιλιά Κάρολο στην Αυστραλία: Αλπακά φταρνίστηκε πάνω του (Video)

Δεν έχουν τέλος τα απρόοπτα για τον βασιλιά Κάρολο στην Αυστραλία στο πλαίσιο της περιοδείας του.

Στην προσπάθειά του να χαϊδέψει στο κεφάλι και στη μύτη ένα αλπακά, αυτό φταρνίστηκε πάνω του χαρίζοντας ακόμη μία viral στιγμή στη βασιλική περιοδεία.

Όλα συνέβησαν την Τρίτη 22/10 στο Μνημείο του Πολέμου της Αυστραλίας, όπου ανάμεσα στο πλήθος υπήρχε και ένα 9χρονο αλπακά, ο Χέφνερ, το οποίο ξεχώρισε φορώντας τη βασιλική του ενδυμασία.

Το ζώο, που πήρε το όνομά του από τον ιδρυτή του Playboy Χιου Χέφνερ, περίμενε υπομονετικά επί ώρες μαζί με τον ιδιοκτήτη του, Ρόμπερτ Φλέτσερ, για να συναντήσει το βασιλικό ζεύγος. «Ένας βασιλιάς συναντά έναν άλλο βασιλιά» δήλωσε ο Φλέτσερ στους δημοσιογράφους.

Την προηγούμενη μέρα, δριμεία λεκτική επίθεση κατά του βασιλιά Καρόλου εξαπέλυσε μέσα στο αυστραλιανό Κοινοβούλιο η 51χρονη ανεξάρτητη αυτόχθων γερουσιαστής Λίντια Θορπ, λίγο πριν ολοκληρώσει την ομιλία του ο 75χρονος Βρετανός μονάρχης.

Συγκεκριμένα, η 51χρονη φώναξε στον Κάρολο: «δώστε μας τη γη μας πίσω. Δώστε μας ό,τι μας κλέψατε – τα οστά μας, τα κρανία μας, τα μωρά μας, τον λαό μας. Καταστρέψατε τη γη μας. Δώστε μας μια συνθήκη. Θέλουμε μια συνθήκη σε αυτή τη χώρα. Είσαι γενοκτόνος, γ@@ώ την αποικία, δεν είσαι ο βασιλιάς μου».

Διαβάστε επίσης:

Νότια Κορέα: Όπλα στην Ουκρανία σκέφτεται να στείλει η Σεούλ, αν Βορειοκορεάτες πολεμήσουν στο πλευρό της Ρωσίας

Ισραήλ: Οι ζημιές στο σπίτι του Νετανιάχου από την επίθεση της Χεζμπολάχ, μετά την άρση της λογοκρισίας (Photos – Video)

Γάζα: Κόλαση επί της γης – Κορίτσι μεταφέρει στην πλάτη της την τραυματισμένη αδερφή της (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter