Νεκρός ο Τζορτζ Μπάλντοκ του Παναθηναϊκού – Βρέθηκε στην πισίνα του

Νεκρός ο Τζορτζ Μπάλντοκ του Παναθηναϊκού – Βρέθηκε στην πισίνα του

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο προκαλεί η είδηση ότι ο Τζορτζ Μπάλντοκ του Παναθηναϊκού, βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Τετάρτης στην πισίνα του σπιτιού του στην Γλυφάδα.

Τον Μπάλντοκ αναζητούσε η σύζυγός του, η οποία μένει στην Αγγλία, αλλά δεν κατάφερε να τον εντοπίσει. Στη συνέχεια φέρεται να ειδοποίησε ένα φιλικό πρόσωπο του ζευγαριού, που μετέβη στο σπίτι του Μπάλντοκ.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το συμβάν. Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδας γεννήθηκε στην Αγγλία και από το 2022 ήταν διεθνής με τη γαλανόλευκη.

Το περασμένο καλοκαίρι πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό.

Ο Μπάλντοκ γεννήθηκε στο Μπάκιγχαμ της Αγγλίας το 1993 και από την πλευρά του πατέρα του είχε ελληνικές ρίζες έτσι έγινε και διεθνής με την εθνική μας ομάδα με την οποία αγωνίστηκε 12 φορές.

Έχει φορέσει τη φανέλα των Μίλτον Κέιν Ντόνς με την οποία κατέγραψε 107 συμμετοχές με δύο γκολ. Το 2017 πήρε μεταγραφή για τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με την οποία έκανε 219 συμμετοχές εκ των οποίων οι 83 έγιναν στην Premier League και πέτυχε έξι γκολ, ενώ είχε και 16 ασίστ.

Η τελευταία του εμφάνιση ήταν στο ντέρμπι της περασμενης Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, όπου αγωνίστηκε ως βασικός.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter