Νέες γευστικές προτάσεις Amita Free με έμπνευση από τη φύση!

Νέες γευστικές προτάσεις Amita Free με έμπνευση από τη φύση!

Η Amita της Coca-Cola Τρία Έψιλον, ο αγαπημένος χυμός των Ελλήνων και πρώτος συσκευασμένος χυμός στην ελληνική αγορά από το 1983, παρουσιάζει νέες γευστικές επιλογές της σειράς Amita Free, απαντώντας στις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών για περισσότερη ισορροπία στην καθημερινότητά τους. Η συγκεκριμένη κατηγορία της Amita απευθύνεται σε όσους δεν αναζητούν μόνο την απόλαυση από ένα χυμό, αλλά και όλα τα λειτουργικά οφέλη που προσφέρουν οι βιταμίνες του.

Η Amita Free, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, με τα φυσικά σάκχαρα των φρούτων και με γλυκαντικό από το φυτό Stevia, ενισχύεται με νέες μοναδικές γευστικές προτάσεις από χυμούς φρούτων και λαχανικών. Η σειρά περιλαμβάνει την Amita Free Energy με γεύση πορτοκάλι, καρότο και λεμόνι και βιταμίνες A, C, E, την Amita Free Immunity με ανανά, πορτοκάλι, passion fruit και ginger και βιταμίνες B5, B6, B12, E και ψευδάργυρο και την Amita Free Detox με σταφύλι, ρόδι, elderberry, παντζάρι και cranberry και βιταμίνες B5, B6, B12, E και ψευδάργυρο.

Με έμπνευση τη φύση και επίκεντρο την αγάπη και τη φροντίδα που μας προσφέρει η επαφή μαζί της, η Amita γεμίζει κάθε στιγμή της ημέρας μας με απόλαυση, γεύση και ενέργεια. Για τον λόγο αυτό, διευρύνει σταθερά το χαρτοφυλάκιό της, με στόχο να καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες για μια πιο ισορροπημένη διατροφή και έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Η Amita, μέσα από μία ευρεία γκάμα προϊόντων, με μεγάλη ποικιλία γεύσεων και πολύτιμων θρεπτικών συστατικών μάς προσφέρει 100% φυσικούς χυμούς, νέκταρ και φρουτοποτά, δίνοντας παράλληλα έμφαση στη θρεπτική αξία των προϊόντων της. Σταθερά προσηλωμένη στα στοιχεία που την κάνουν «Φυσικά Μοναδική», όπως  οι εξαιρετικές πρώτες ύλες χυμών από φρούτα υψηλής ποιότητας, χωρίς συντηρητικά και με ασύγκριτη γεύση, καθώς και οι άριστες διαδικασίες εμφιάλωσης των χυμών της, αναζητά διαρκώς νέες γεύσεις που καλύπτουν μια ευρεία γκάμα προτιμήσεων.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter