Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία στην Κυψέλη: «Τον σκοτώσαμε γιατί μας βίαζε», ισχυρίζονται τα ξαδέρφια του (Video)

Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία στην Κυψέλη: «Τον σκοτώσαμε γιατί μας βίαζε», ισχυρίζονται τα ξαδέρφια του (Video)

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την άγρια δολοφονία του 28χρονου το βράδυ της Δευτέρας στην Κυψέλη από τα δύο μικρότερα ξαδέρφια του.

Τα δύο αδέρφια, 17 και 19 χρονών, αφού ομολόγησαν την πράξη τους, ισχυρίστηκαν ότι όταν ακόμα ζούσαν στην Αλβανία και ήταν μικρά παιδιά, ο 28χρονος ξάδερφός τους τους κακοποιούσε σεξουαλικά. Όταν ήρθαν στην Ελλάδα προσπάθησαν να το ξεχάσουν. Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες έφτασε και αυτός στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα να «ξυπνήσουν» μνήμες. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι τα δύο αδέρφια ήταν πέντε και επτά χρονών όταν δέχθηκαν – όπως ισχυρίζονται – σεξουαλική κακοποίηση από τον ξάδερφό τους, ο οποίος ήταν τότε 16 χρονών.

Διαβάστε επίσης: Κυψέλη: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας του 28χρονου – Τι κατέθεσαν τα δύο αδέλφια

Μάλιστα, ο 17χρονος ομολόγησε ότι ήταν αυτός ο οποίος κατάφερε τη θανάσιμη μαχαιριά κάτω ακριβώς από τον λαιμό του 28χρονου.

Το χρονικό

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν στις 22:50 το βράδυ της Δευτέρας, όταν τα δύο ξαδέρφια του 28χρονου έμαθαν ότι έχει έρθει στην Ελλάδα από την Αλβανία. Τότε, έδωσαν ραντεβού για να συναντηθούν στην Κυψέλη.

Η συμπλοκή έγινε στον πεζόδρομο της οδού Χανίων, σε ένα παγκάκι, όταν του ζήτησαν το λόγο για όλα όσα φέρεται να τους έκανε στην πατρίδα τους. Τότε ο 17χρονος και ο 19χρονος του επιτέθηκαν και πιθανότατα τον μαχαίρωσαν στον λαιμό. Αυτός σύρθηκε μέχρι την οδό Πατησίων. Λίγη ώρα αργότερα, αστυνομικοί εντόπισαν τον αιμόφυρτο άνδρα και κάλεσαν ασθενοφόρο, ωστόσο ο 28χρονος κατέληξε λίγη ώρα αργότερα στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Σχεδόν μια ώρα αργότερα τα δύο αδέρφια μαζί με τη μητέρα τους πήγαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης, ομολόγησαν την πράξη τους και συνελήφθησαν. Σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, ωστόσο περίπου μια ώρα αργότερα τα αδέλφια εμφανίστηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης.

Τι είπαν αυτόπτες μάρτυρες

Ελάχιστα λεπτά αργότερα, ο μάρτυρας είδε τον 28χρονο να βαδίζει γεμάτος αίματα τη Χανίων.

Τον ρώτησε αν είναι καλά, δεν πήρε καμία απάντηση και τότε ο τραυματίας προχώρησε προς την Πατησίων όπου και κατέρρευσε, λόγω της αιμορραγίας. Άλλος μάρτυρας, υποστήριξε ότι το θύμα φαινόταν να έχει σίγουρα ένα με δυο τραύματα στον λαιμό, καθώς και άλλα πλήγματα κοντά στην κοιλιακή χώρα.

Βίντεο ντοκουμέντο

Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τη στιγμή που οι δύο άνδρες επιτέθηκαν και μαχαίρωσαν 28χρονο στην Κυψέλη το βράδυ της Δευτέρας.

Στο βίντεο που προβλήθηκε στο Open TV, φαίνεται η στιγμή που ο 17χρονος και ο 19χρονος στράφηκαν κατά του 28χρονου, τον οποίον τραυμάτισαν θανάσιμα με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι.

 

Διαβάστε επίσης

Υπόθεση Μαντλίν: Ημέρα εξελίξεων – Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον κύριο ύποπτο

Μαίνεται ο ανταρτοπόλεμος στη «γαλάζια» πολυκατοικία – Νέα καρφιά στην κυβέρνηση από βουλευτές της ΝΔ

Hera: Ξεκίνησε το ταξίδι προς τον αστεροειδή Δίμορφο – Ποια η σπουδαία αποστολή του διαστημικού σκάφους (Video)

Λίβανος: Επεκτείνονται στις παράκτιες περιοχές οι ισραηλινές επιθέσεις – Η Κίνα θα διαθέσει ιατρική βοήθεια

Σκέτο… κομφούζιο στον ΣΥΡΙΖΑ – Εμπόλεμη ζώνη θυμίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον δρόμο προς τις κάλπες

Χρειαζόμαστε περισσότερους Γερουλάνους

Μαζεύτηκαν πολλά, Βασίλη

Καιρός: «30άρια» μ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter