Νέα Σμύρνη: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στην αδελφή του θύματος – Η ασήμαντη αφορμή

Νέα Σμύρνη: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στην αδελφή του θύματος – Η ασήμαντη αφορμή
Άνδρας εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του, στη Νέα Σμύρνη, Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024. Ο 46χρονος έφερε μαχαιριές, ενώ οι Αρχές ειδοποιήθηκαν από το ΕΚΑΒ που είχε φτάσει ήδη στο σημείο. (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Ποινική δίωξη σε βάρος της αδελφής του 46χρονου που βρέθηκε νεκρός στη Νέα Σμύρνη άσκησε η εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών μετά την ομολογία της.

Ειδικότερα, της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος μέλους της οικογένειάς της, για ενδοοικογενειακή επικίνδυνη σωματική βλάβη, για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Η φερόμενη ως δράστις, η οποία φαίνεται ότι αντιμετωπίζει νοητικά και ψυχιατρικά προβλήματα, παραπέμφθηκε σε ανακριτή για να απολογηθεί. Ωστόσο, ζήτησε και πήρε προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία της.

Προηγήθηκε έντονη λογομαχία

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γυναίκα η οποία δηλώνει και αθλήτρια των Special Olympics, ομολόγησε στην Ελληνική Αστυνομία πως τον δολοφόνησε μετά από έντονη λογομαχία, χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι το οποίο στη συνέχεια έπλυνε και άφησε στον νεροχύτη. «Μου ζήτησε ένα ποτήρι νερό τσακωθήκαμε και τον χτύπησα με το μαχαίρι. Μετά έπλυνα το μαχαίρι στο μπάνιο κ το έβαλα στον νεροχύτη», φέρεται να είπε, χωρίς ωστόσο στην συνέχεια να είναι εύκολη η περαιτέρω συνεννόηση με τις αρχές, καθώς η γυναίκα κλείνεται συνεχώς στον εαυτό της.

Η ιατροδικαστική εξέταση επιβεβαίωσε ότι ο 46χρονος έφερε θανάσιμο τραύμα στην κοιλιακή χώρα. Το θύμα, είχε πρόσφατα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και είχε λάβει εξιτήριο μόλις την προηγούμενη ημέρα, μετά από μακρά νοσηλεία λόγω κυκλοφορικών προβλημάτων που προκλήθηκαν από διαβήτη.

Τα δύο αδέρφια, σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετωπίζουν σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα ενώ και οι δύο φέρεται να έχουν νοητική υστέρηση και λαμβάνουν φροντίδα από κοινωνική λειτουργό, καθώς οι γονείς τους έχουν αποβιώσει.

 

Διαβάστε επίσης

Γονάτισαν και οι βιομηχανίες με τις τιμές στο ρεύμα

Παππάς: «Καλούμε τις προοδευτικές δυνάμεις να συμπράξουν στη στήριξη νοικοκυριών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων»

Hellenic Train: Χωρίς τέλος τα προβλήματα – Αμαξοστοιχία προσέκρουσε σε πεσμένα δέντρα – Προς ακυρώσεις δρομολογίων

Βραζιλία: Δεκάδες χιλιάδες εστίες πυρκαγιάς μαίνονται στη χώρα (Videos)

«Πυρά» Κίνας κατά Γερμανίας για τα σκάφη στο Στενό της Ταϊβάν – «Αυξάνει τους κινδύνους για την ασφάλεια»

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter