Νέα κοινή εμφάνιση Σαμαρά-Καραμανλή το φθινόπωρο; Τo σενάριo που τρομοκρατεί το Μαξίμου

Νέα κοινή εμφάνιση Σαμαρά-Καραμανλή το φθινόπωρο; Τo σενάριo που τρομοκρατεί το Μαξίμου

Τις τελευταίες μέρες ακούγεται ολοένα και περισσότερο ότι το φθινόπωρο θα υπάρξει για άλλη μία φορά κοινή εμφάνιση των Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Καραμανλή, με αποτέλεσμα να έχει προκληθεί πανικός στο Μαξίμου, καθώς η προηγούμενη εμφάνιση των δύο πρώην πρωθυπουργών και πρώην προέδρων της γαλάζιας παράταξης στο πολεμικό μουσείο (1/7), έχει προκαλέσει τεράστια φθορά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, λόγω της συνολικής αποδόμησης του πρωθυπουργού.

Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών υποστηρίζουν ότι το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν κινήσεις από τον Μεσσήνιο πολιτικό και μάλιστα αναφέρεται ότι οι πρωτοβουλίες συνδέονται με την κατάσταση των εθνικών ζητημάτων, στα οποία στάθηκαν ενδελεχώς και στις ομιλίες τους στο πολεμικό μουσείο οι Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής. Σημειώνεται ότι συνεργάτες  του Αντώνη Σαμαρά δεν επιβεβαιώνουν πως υπάρχει κάτι προγραμματισμένο.

Υπενθυμίζεται, ότι μετά την κοινή εκδήλωση των Σαμαρά-Καραμανλή που προκάλεσε ντόρο (1/7), οι αντιθέσεις στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος έχουν οξυνθεί, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να σέρνεται το τελευταίο διάστημα στην δεξιά ατζέντα που έχει θέσει κυρίως ο Αντώνης Σαμαράς. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι μετά την  απόσυρση της κ. Φουντεδάκη από το να γίνει πρόεδρος της Εθνικής Αρχής Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, ο Μεσσήνιος πολιτικός  συναντήθηκε σε γνωστό πολιτικό στέκι στο Παγκράτι (17/7) με 5 βουλευτές της ΝΔ οι οποίοι ήταν οι  οι Ανδρέας Κατσανιώτης, Φώντας Μπαραλιάκος, Μίλτος Χρυσομάλλης, Λάκης Βασιλειάδης και Χρήστος Μπουκώρος. Σύμφωνα με πληροφορίες στη συνάντηση τέθηκαν πολλά ζητήματα, όπως η εκλογή του ΠτΔ, η λειτουργία του Μαξίμου και οι αντιδράσεις των 7 γαλάζιων βουλευτών που ανάγκασαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αδειάσει την Κατερίνα Φουντεδάκη.

Όλα αυτά γίνονται τη στιγμή που η κυβέρνηση φθείρεται μέρα με τη μέρα και όπως όλα δείχνουν οι εσωκομματικές συγκρούσεις θα κορυφωθούν τους επόμενους μήνες, καθώς θα πυκνώσει η συζήτηση για το πρόσωπο που θα αναλάβει την προεδρία της Δημοκρατίας. Τονίζεται, ότι η σαμαρική πτέρυγα έχει απορρίψει το ενδεχόμενο επανεκλογής της Κατερίνας Σακελλαροπούλου, καθώς όπως υποστηρίζει θα πρέπει να γίνει μία επιλογή ενός προσώπου που θα ανήκει στην «ευρύτερη, κεντροδεξιά παράταξη».

Διαβάστε επίσης:

«Το Ισραήλ στήνει παγίδα για γενικευμένο πόλεμο» – Καθηγητής του Αμερικανικού Πανεπιστημίου της Βηρυτού μιλά στο Documento

Ισραήλ: Άμεση εξόντωση του νέου ηγέτη της Χαμάς, θέλει ο υπουργός Εξωτερικών

Μπανγκλαντές: Ο νομπελίστας Μουχάμαντ Γιουνούς αναλαμβάνει πρωθυπουργός μετά την εξέγερση

Γερμανία: Κατάρρευση ξενοδοχείου με έναν νεκρό και 8 παγιδευμένους

Ιταλία: H Μελόνι κατηγορεί τον Τύπο για fakenews – Της φταίνε τρεις αριστερές εφημερίδες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter