Καραμανλής και Σαμαράς προκαλούν ξανά ταραχή στο Μαξίμου – Νέα κοινή εμφάνιση μετά το «άκυρο» στο γαλάζιο πάρτι

Εκνευρισμός επικρατεί στο Μαξίμου, καθώς οι Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς όχι μόνο «χάλασαν» με την απουσία τους το γαλάζιο πάρτι που έγινε στη Ρηγίλλης (4/10), για τα 50 χρόνια της ΝΔ, αλλά τις επόμενες ημέρες προγραμματίζουν νέα κοινή εμφάνιση.

Συγκεκριμένα, οι δύο πρώην πρωθυπουργοί και πρώην πρόεδροι της γαλάζιας παράταξης θα παρευρεθούν στην εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ) για την απονομή των βραβείων «Βιώσιμης – Καινοτόμου και Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας», που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024, στις 18:30, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» και σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΕΑ, μεταξύ των βραβευθέντων θα είναι αθλητές που διακρίθηκαν στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες, η ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού που κατέκτησε το Conference League και η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού που κατέκτησε την Euroleague, ενώ θα βραβευθεί μία μαθήτρια που πρώτευσε στις εισαγωγικές εξετάσεις σε Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα, ως παράδειγμα αριστείας.

Η τρίτη κοινή εμφάνιση

Σημειώνεται ότι αυτή θα είναι η τρίτη κοινή παρουσία των δύο προέδρων της Νέας Δημοκρατίας τους τελευταίους μήνες, καθώς είχαν παραστεί σε εκδήλωση στο Πολεμικό Μουσείο (1/7), όπου αποδόμησαν όλες τις στρατηγικές επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη και πριν λίγες εβδομάδες (25/9) έδωσαν το παρών στην παρουσίαση του βιβλίου «Καραμανλής – Η πολιτική ως δημιουργία» στο Αμφιθέατρο Πινακοθήκης – Μουσείο Αλεξάνδρου Σούτσου.

Η συγκεκριμένη εμφάνιση μόνο τυχαία δεν γίνεται, καθώς τη στιγμή που ο πρωθυπουργός και το επιτελείο του προσπαθούν να αποδομήσουν τις ενέργειες των Καραμανλή-Σαμαρά, οι δύο πρωθυπουργοί δείχνουν ότι έχουν έρθει σε οριστική ρήξη με το Μαξίμου. Σημειώνεται ότι η κορύφωση της σύγκρουσης θα γίνει στις αρχές του 2025 όπου θα ανοίξει και επίσημα η συζήτηση για το νέο πρόσωπο που θα αναλάβει την προεδρία της Δημοκρατίας.

Διαβάστε επίσης

«Εγκληματική οργάνωση» στην Κέρκυρα αλά Χαλκίδα – Συλλήψεις εφοριακών και λογιστή

Η ΓΣΕΕ κάνει ψηφιακές… πλάτες στην κυβέρνηση

Μεγάλη συναυλία μνήμης για τα Τέμπη στο Καλλιμάρμαρο – Πώς μπορείτε να την παρακολουθήσετε μέσω live streaming

«Τραγωδία στο Γουέμπλεϊ – Ξεφτιλιστήκαμε»: Πυρά από τα βρετανικά ΜΜΕ για την ήττα της Αγγλίας από την Ελλάδα

Η Μενδώνη μύγα στο σπαθί της δεν σηκώνει…

Οι ηγέτες που εξόντωσε το Ισραήλ – Ποια είναι τα 25 ανώτατα στελέχη του «άξονα της αντίστασης» που έχει καταφέρει να δολοφονήσει