Νέα γυναικοκτονία στην Ιταλία – Δολοφόνησε την πρώην σύντροφό του με κυνηγετικό όπλο

Νέα γυναικοκτονία στην Ιταλία – Δολοφόνησε την πρώην σύντροφό του με κυνηγετικό όπλο

Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην Ιταλία η είδηση μιας ακόμη γυναικοκτονίας. Το θύμα ήταν η 50χρονη Εμανουέλα Πιετράντζελι, φυσιοθεραπεύτρια, η οποία δολοφονήθηκε με κυνηγετικό όπλο από τον πρώην σύντροφό της, ενώ περπατούσε στον δρόμο.

Ο δράστης, ηλικίας 53 ετών, παρακολουθούσε τη γυναίκα και την πυροβόλησε μέσα από ΙΧ. Το ζευγάρι ήταν χωρισμένο από το 2021 και είχε ένα παιδί εννέα ετών. Μόλις δολοφόνησε την Εμανουέλα, παραδόθηκε στους καραμπινιέρους.

Παρά τις ακούραστες προσπάθειες των γιατρών και νοσοκόμων, οι οποίοι έφτασαν σε χρόνο ρεκόρ στο σημείο του συμβάντος, η 50χρονη υπέκυψε σχεδόν αμέσως.

Πρόκειται για την 20η γυναικοκτονία που διαπράττεται στην Ιταλία από την αρχή του έτους. Το πρωί της Πέμπτης 4/7, το κίνημα «Bruciamo Tutto» (Να τα Κάψουμε Όλα) οργάνωσε νέα κινητοποίηση, μπροστά από την είσοδο των γραφείων της ιταλικής δημόσιας τηλεόρασης Rai.

Ακτιβίστριες πέταξαν κόκκινη μπογιά στις πόρτες εισόδου, ζήτησαν ουσιαστικότερη προσπάθεια πρόληψης των γυναικοκτονιών και άφησαν στο έδαφος μικρές κούκλες, που συμβολίζουν τις τόσες γυναίκες που έχασαν την ζωή τους, από την βία νυν και πρώην συντρόφων.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία εξπρές με καταιγίδες και κεραυνούς: Πώς θα κινηθεί τις επόμενες ώρες – Ήχησε το 112 στην Αττική (LIVE)

Euro 2024: Διπλωματικό επεισόδιο Τουρκίας – Γερμανίας για τον πανηγυρισμό του Ντεμιράλ – Τι συνέβη (Video)

Επιχείρηση συγκάλυψης και για τα νταηλίκια Αυγενάκη; «Η Αστυνομία δεν κατέγραψε τη βιαιοπραγία στο βιβλίο συμβάντων» (Video)

Πολιτική Γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ: Πληροφορίες για πρόταση για εσωκομματικό δημοψήφισμα – Διαψεύδεται επίσημα

Ρεζίλι και στο Politico o Αυγενάκης: Έλληνας βουλευτής διαγράφηκε από το κυβερνών κόμμα μετά από επίθεση σε υπάλληλο αεροδρομίου

Ο Κασσελάκης συνάντησε on camera τους εργαζόμενους της Αυγής: «Mea culpa που δε σας συνάντησα – Δεν θα απολυθεί κανείς» (Video)

Ο Κύρτσος εκθέτει Μελόνι και φον ντερ Λάιεν: Επιθετικός εθνικισμός για μετανάστες και κοσμοπολίτικα συμφέροντα

«Ο Αυγενάκης ήταν εκτός εαυτού – Με εξύβρισε και με απείλησε» – Τι είπε ο υπάλληλος για την επίθεση στο αεροδρόμιο (Video)

Εκτέλεση στο Ψυχικό: Πάνω από 35 τραύματα στο κεφάλι και το σώμα του θύματος – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter