Νέα Φιλαδέλφεια: Καμία σχέση με χούλιγκαν οι Κροάτες στους Αμπελόκηπους – Συλλήψεις και προσαγωγές σε Ευζώνους και Κακαβιά

Νέα Φιλαδέλφεια: Καμία σχέση με χούλιγκαν οι Κροάτες στους Αμπελόκηπους – Συλλήψεις και προσαγωγές σε Ευζώνους και Κακαβιά

Επτά Κροάτες, συνελήφθησαν στα σύνορα των Ευζώνων, μετά την δολοφονική επίθεση το βράδυ της Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 29χρονος Μιχάλης. Σε βάρος τους δεν προέκυψαν στοιχεία για ανάμειξη στα χτεσινά επεισόδια, αλλά στο όχημα που επέβαιναν βρέθηκαν μαχαίρια, γι’ αυτό κρατούνται και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Παράλληλα, σύμφωνα με το αλβανικό κανάλι TOP-CHANNEL.TV οι ελληνικές Αρχές κρατούν στην Κακαβιά έναν νεαρό Κροάτη ο οποίος θεωρήθηκε ύποπτος για συμμετοχή στα αιματηρά επεισόδια. Ο 20χρονος επέβαινε σε λεωφορείο για τα Τίρανα και κρατείται προκειμένου να εξακριβωθεί αν εμπλέκεται στα χτεσινά επεισόδια.

Την ίδια ώρα ελεύθεροι, με προφορική εντολή του εισαγγελέα, αφέθηκαν οι τέσσερις Έλληνες εκ των 98 συλληφθέντων συνολικά για τα αιματηρά επεισόδια χτες το βράδυ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Διαβάστε επίσης: Νέα Φιλαδέλφεια: Πληροφορίες ότι ήταν τουρίστες οι Κροάτες που προσήγαγε η ΕΛΑΣ σε ξενοδοχείο

Πρόκειται για τέσσερις τραυματίες, εκ των οποίων οι τρεις έχουν δώσει καταθέσεις στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης της Βίας στους Αθλητικούς χώρους, ενώ ο ένας δεν ήταν μέχρι και πριν από λίγο σε θέση ακόμα να δώσει κατάθεση.

Οι υπόλοιποι 94 κρατούνται και θα οδηγηθούν αύριο στον εισαγγελέα, ενώ λαμβάνεται γενετικό υλικό για DNA από όλους σε μια προσπάθεια να ταυτοποιηθεί ο δράστης της δολοφονίας του 29χρονου Μιχάλη, φίλαθλου της ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης: Νέα Φιλαδέλφεια: Πληροφορίες για σύλληψη επτά Κροατών στα σύνορα των Ευζώνων

Καμία σχέση με το αιματηρό επεισόδιο οι Κροάτες στο ξενοδοχείο

Παράλληλα, τουρίστες ήταν τελικά οι εννέα Κροάτες που προσήχθησαν, αναφορικά με τα τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, οι οποίοι οδηγήθηκαν στην ΓΑΔΑ. Έπειτα διαπιστώθηκε ότι δεν έχουν καμία σχέση με την ομάδα των χούλιγκαν και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter