Νέα Φιλαδέλφεια: Η στιγμή που κολόνα της ΔΕΗ πέφτει στη μέση του δρόμου τραυματίζοντας μια 14χρονη (Video)

Νέα Φιλαδέλφεια: Η στιγμή που κολόνα της ΔΕΗ πέφτει στη μέση του δρόμου τραυματίζοντας μια 14χρονη (Video)

Η στιγμή όπου η σκουριασμένη κολόνα της ΔΕΗ πέφτει στη μέση του δρόμου στη Νέα Φιλαδέλφεια, τραυματίζοντας μια 14χρονη αποτυπώνεται σε δύο βίντεο που έφερε στο φως το Mega.

Την ώρα που τρόλεϊ κινείται στη συμβολή των οδών Δεκελείας και Φωκών στη Νέα Φιλαδέλφεια, κολόνα της ΔΕΗ πέφτει στο οδόστρωμα προκαλώντας τον πανικό σε όσους βρίσκονταν στην περιοχή.

Στο πρώτο βίντεο φαίνονται άνθρωποι να περπατούν στο δρόμο και να σταματούν καθώς έπεφτε η κολόνα. Στο δεύτερο φαίνεται να περνάει το τρόλεϊ και αμέσως μετά η κολόνα πέφτει στο οδόστρωμα.

Από την πτώση τραυματίστηκε ελαφρά μια 14χρονη, ενώ ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί τι ήταν αυτό που συνετέλεσε στην πτώση της κολώνας.

Ένα από τα σενάρια που εξετάζονται είναι μία από τις δύο κεραίες του τρόλεϊ να έφυγε και να χτύπησε τη κολόνα παρασύροντάς τη.

Δείτε επίσης:

Βόλος: Συνταξιούχος ζει σε κοτέτσι για να μη βλέπει τη γυναίκα και την κόρη του

Αφησαν ανεξέλεγκτο το «πάρτι» με τα εργόσημα – Εξαφάνισαν παράνομα αποφάσεις του ΕΦΚΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Το παρασκήνιο ενόψει Κεντρικής Επιτροπής, αμετακίνητος ο Πολάκης – Εν αναμονή της τελικής εισήγησης της Επιτροπής Καταστατικού

Κακοδιαχείριση και αδιαφάνεια στον ΕΟΠΥΥ με τη βούλα του Μαξίμου

Μακελειό σε Λύκειο της Τζόρτζια: 14χρονος σκότωσε 4 μαθητές και καθηγητές – Είχε ερευνηθεί από το FBI για απειλές (Photos-Video)

Νέες ταινίες: Ένα ανατρεπτικό και τολμηρό θρίλερ είναι το «Strange darling»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter