Νέα δημοσιεύματα για Τσίπρα-Βενιζέλο: Το δείπνο με οργανωτή τον Μαραντζίδη

Νέα δημοσιεύματα για Τσίπρα-Βενιζέλο: Το δείπνο με οργανωτή τον Μαραντζίδη

Μετά τα όσα έχουν γίνει γνωστά τις τελευταίες ημέρες, για την επικοινωνία του Αλέξη Τσίπρα με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, και ειδικά μετά το χθεσινό άρθρο του Γιώργου Παπαχρήστου στην εφημερίδα «Τα Νέα», νέα δημοσιεύματα δίνουν συνέχεια, με περισσότερες λεπτομέρειες.

Διαβάστε επίσης: Παπαχρήστος στα «Νέα»: Η συγγνώμη Τσίπρα στον Βενιζέλο δόθηκε σε προηγούμενο χρόνο

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η στήλη «Μαύρη Πένα» στο bankingnews.gr η συζήτηση περί Αλέξη Τσίπρα και ενδεχόμενης τηλεφωνικής συνομιλίας με τον Βαγγέλη Βενιζέλο δεν είναι και τόσο τυχαία.

Μάλιστα, πηγές που, σύμφωνα με τη στήλη, δεν επιδέχονται αμφισβήτησης λένε ότι Αλέξης Τσίπρας και Βαγγέλης Βενιζέλος έφαγαν μαζί κάποια στιγμή και τα είπανε για όλα όσα έχουν συμβεί όλα αυτά τα χρόνια.

Συνδετικός κρίκος των δύο ανδρών ήταν και είναι ο καθηγητής Νίκος Μαραντζίδης που έπαιξε ρόλο συμβούλου του Α. Τσίπρα στις εκλογές του 2023.

Οι ίδιες πηγές λένε ότι οι δύο άνδρες συζήτησαν και για τα θέματα της Novartis για τα οποία ο Αλέξης Τσίπρας έχει πει mea culpa εδώ και πολύ καιρό.

«Ο Β. Βενιζέλος θα ήθελε για σύμμαχο τον Τσίπρα και κατ’ επέκταση τον ΣΥΡΙΖΑ όταν θα προταθεί για Πρόεδρος της Δημοκρατίας» καταλήγει.

Πηγή: bankingnews.gr

Διαβάστε επίσης:

Με προφορικές διαρροές από… κύκλους Τσίπρα η διάψευση για τη «συγγνώμη» στον Βενιζέλο






Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter