ΝΔ: Ευθύνες στους δήμους για τη φωτιά στην Αττική, ρίχνει τώρα ο βουλευτής Γ. Λοβέρδος

ΝΔ: Ευθύνες στους δήμους για τη φωτιά στην Αττική, ρίχνει τώρα ο βουλευτής Γ. Λοβέρδος
Πεντέλη (AP Photo/Petros Giannakouris)

Η κυβέρνηση μετά το αφήγημα περί της ατομικής ευθύνης για την καταστροφική πυρκαγιά που έκαψε την Βορειανατολική Αττική, ρίχνει τώρα την ευθύνη στους δήμους, με σκοπό να πετάξει από πάνω της, τις εγκληματικές ευθύνες.

Αυτό ήταν το βασικό επιχείρημα του βουλευτή του Δυτικού Τομέα της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Λοβέρδου, ο οποίος σε συνέντευξή του στο Action24 είπε ότι» πρέπει κάποτε και οι δήμοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους»

Συγκεκριμένα, ο γαλάζιος βουλευτής ανέφερε ότι «η χώρα έχει μπροστά της μία μακρά περίοδο από εδώ και στο διηνεκές που θα έχουμε πολλά προβλήματα και με τις φυσικές καταστροφές, δεν έχουμε τελειώσει, η αντιπυρική περίοδος είναι μπροστά μας. Μετά μπορεί να έχουμε πλημμύρες. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα. Και δεν είναι μόνο ευθύνη της κυβέρνησης, γιατί πρέπει κάποτε και οι δήμοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Η πρόληψη είναι κατεξοχήν ευθύνη των δήμων. Το ξέρει κανένας Έλληνας αυτό»;

Στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι «το ξέρετε ότι ο δήμος Πεντέλης είναι υπεύθυνος εάν καθαριστεί εδώ η Πεντέλη; Δεν είναι υπεύθυνος ο Κικίλιας, ούτε το υπουργείο. Οι δήμοι δεν είναι μόνο για να κάνουν συναυλίες».

Διαβάστε επίσης:

Νέα ρήξη στον ΣΥΡΙΖΑ: Αποχώρησαν από την ΠΓ οι 8 με καρφιά προς τον Κασσελακη

«Ναρκοθετημένη» η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν τον Σεπτέμβριο

ΣΥΡΙΖΑ: Πώς έθεσε θέμα ηγεσίας ο Πολάκης – Ολόκληρη η παρέμβαση στην ΠΓ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter