«Ναυάγιο» στο ραντεβού Μέσι – Μπαρτσελόνα αλλά κι αισιοδοξία για παραμονή

«Ναυάγιο» στο ραντεβού Μέσι – Μπαρτσελόνα αλλά κι αισιοδοξία για παραμονή

Το ραντεβού του Χόρχε Μέσι, πατέρα του Λιονέλ, με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, αργά χθες βράδυ (2/9) με θέμα την παραμονή του Αργεντινού σούπερ σταρ στο σύλλογο της Καταλονίας, κατέληξε σε «ναυάγιο».

Ήταν μια συνάντηση που περίμεναν άπαντες αλλά αποτέλεσμα θετικό ή αρνητικό, θα προκύψει σε επόμενο ή επόμενα ραντεβού των δύο πλευρών. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ της Ισπανίας ο Μπαρτομέου προσπάθησε να πείσει την πλευρά του Μέσι να παραμείνει ο Αργεντινός στην ομάδα προσφέροντας νέο συμβόλαιο λέγοντας του πως ο Ολλανδός προπονητής Ρόναλντ Κούμαν τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν.

Στο ραντεβού από πλευράς Μέσι ήταν παρόντες εκτός από τον πατέρα του, Χόρχε, ο γιος του Ροντρίγκο, αλλά και ο δικηγόρος της οικογένειας, Ζόρζε Πεκούρ.

Κι αν από το ραντεβού δεν βγήκε «λευκός καπνός», εντούτοις ο δημοσιογράφος Μαρτίν Αρέβαλο, ανέφερε πως οι πιθανότητες παραμονής του Μέσι στην Μπαρτσελόνα έχουν αυξηθεί στο 90%! «Υπάρχουν πλέον 90% πιθανότητες ώστε ο Μέσι να συνεχίσει στη Μπαρτσελόνα. Σήμερα θα πάρει την τελική του απόφαση», ανέφερε ο Αργεντινός ρεπόρτερ ο οποίος εκτίμησε ότι «ο Μέσι σκέφτεται πλέον πολύ σοβαρά να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα μέχρι το 2021 και να φύγει από τη μεγάλη πόρτα στο τέλος του συμβολαίου του. Σήμερα (Πέμπτη) ή αύριο θα αποφασίσει οριστικά».

Το ρεπορτάζ του Αρέβαλο επιβεβαίωσε κι ο ξάδερφος του Λιονέλ Μέσι, Μάξι Μπιανκούτσι, που δήλωσε στο «Tuttomercato» ότι «η αίσθησή μου είναι ότι ο αποχαιρετισμός του στην Μπαρτσελόνα δεν είναι πλέον τόσο ξεκάθαρος. Δεν είμαι σίγουρος ότι μπορεί να φύγει».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter