Νάντια Γιαννακοπούλου: Αποτυχημένος ο Ανδρουλάκης – Αν αισθάνεται βασιλιάς, λογικό να φαντασιώνεται βαρόνους (Video)

Νάντια Γιαννακοπούλου: Αποτυχημένος ο Ανδρουλάκης – Αν αισθάνεται βασιλιάς, λογικό να φαντασιώνεται βαρόνους (Video)

Σφοδρή επίθεση κατά του Νίκου Ανδρουλάκη εξαπέλυσε η Νάντια Γιαννακοπούλου εν όψει των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ στις 6 Οκτωβρίου.

Η κ. Γιαννακοπούλου, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στον ΣΚΑΪ, κατηγόρησε τον νυν πρόεδρο του κόμματος πως «τοξικοποιεί το κλίμα όταν μιλάει για «βαρόνους» και «πασαρέλες των συνυποψηφίων».

«Αν ο ίδιος ο κ. Ανδρουλάκης αισθάνεται βασιλιάς, τότε λογικό να φαντασιώνεται για βαρόνους που θέλουν να τον ρίξουν. Εγώ τουλάχιστον δεν νιώθω έτσι», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Είπε ακόμα: «Το βασικότερο όλων είναι πως όλοι μας αξιολογούμαστε. Όταν το βράδυ των εκλογών έρχεσαι και λες ότι θα είμαστε δεύτερο κόμμα και ότι η τρίτη θέση είναι ήττα, τότε προφανώς πρόκειται για πολιτική αποτυχία. Όπως αποτυχημένο είναι και το μοντέλο ηγεσίας του κ. Ανδρουλάκη. Πόσες φορές συνεδρίασε η Κεντρική Επιτροπή και το Πολιτικό μας Συμβούλιο; Ποιος πήρε την απόφαση για αλλαγή στάσης στην επιστολική ψήφο και στα μη κρατικά πανεπιστήμια; Ειδικά για το δεύτερο, άλλαξε άποψη 4 φορές».

Όσον αφορά το debate των υποψήφιων αρχηγών, που έχει προγραμματιστεί για τις 24 Σεπτεμβρίου, είπε πως πρέπει να διεξαχθεί: «όσο το δυνατόν πιο ελεύθερα και με ανοιχτό διάλογο, μακριά από τους ξύλινους λόγους και τους παράλληλους μονολόγους του παρελθόντος». Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «στο debate πρέπει να πάμε και οι 6 επί ίσοις όροις με δυνατότητα παρεμβάσεων, χωρίς να σημαδεύονται μόνο 3 άτομα».

Σχολιάζοντας τα σενάρια συνεργασιών του κόμματος σημείωσε πως η ίδια είναι σαφέστατα υπέρ της αυτόνομης πορείας του κόμματος.

«Υπάρχει Κεντροαριστερά στη χώρα κι αυτή είμαστε εμείς, δεν έχουμε την εικόνα διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ, αφού σε εμάς βλέπετε να υπάρχουν οργανωμένες διαδικασίες και σοβαρότητα», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης

Κομισιόν: Η φον ντερ Λάιεν ανακοίνωσε τους νέους Επιτρόπους – Στο Μεταφορών ο Απόστολος Τζιτζικώστας – Όλα τα ονόματα

Αιχμή Κακλαμάνη για συμβούλους Μητσοτάκη: Τους πιάνει φαγούρα με τον κοινωνικό φιλελευθερισμό (Video)

Φαραντούρης στο documentonews.gr: Σκέφτομαι σοβαρά να είμαι υποψήφιος αλλά μόνο με όρους ενότητας

Η Δώρα Χρυσικού στο Documento: «Δεν έχουμε τελειώσει με τον φασισμό»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter