«Ναι» Κασσελάκη στην πρόταση Πολάκη για συνάντηση των πέντε υποψηφίων

«Ναι» Κασσελάκη στην πρόταση Πολάκη για συνάντηση των πέντε υποψηφίων

Θετικός εμφανίζεται και ο Στέφανος Κασσελάκης στην πρωτοβουλία του Παύλου Πολάκη για συνάντηση των πέντε υποψηφίων στα γραφεία του κόμματος την Πέμπτη, με σκοπό να ρυθμιστούν, όπως είπε νωρίτερα σε δηλώσεις του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, οι λεπτομέρειες του προεκλογικού αγώνα «για να επιτευχθεί ομαλότητα και ηρεμία, να οριστούν οι ημερομηνίες των τηλεμαχιών και να ξεκαθαριστεί μια σειρά από θέματα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στέφανος Κασσελάκης, ζήτησε η συνάντηση να γίνει στις 10:30 το πρωί της Πέμπτης και όχι στις 13:00 όπως είχε προταθεί, ώστε να μπορέσει να εμφανιστεί αυτοπροσώπως.

Υπενθυμίζεται ότι έχουν ήδη συμφωνήσει ο Απόστολος Γκλέτσος και ο Νικόλας Φαραντούρης.

Φάμελλος: Μπορώ να συμμετέχω σε οποιαδήποτε συνάντηση που θα δώσει λύσεις

Από την πλευρά του ο Σωκράτης Φάμελλος σχετικά με την πρόσκληση του Παύλου Πολάκη για συνάντηση των πέντε υποψηφίων δηλώνει ότι «προφανώς σε συνεννόηση με τα Όργανα του κόμματος, μπορώ να συμμετέχω σε οποιαδήποτε συνάντηση που θα δώσει λύσεις».

Σε ό,τι αφορά το εξώδικο που έστειλε την Τρίτη ο Στέφανος Κασσελάκης στην Κεντρική Επιτροπή και την Πολιτική Γραμματεία, ο κ. Φάμελλος με δήλωσή του τονίζει ότι «Είναι απαράδεκτη και αδιανόητη η αποστολή εξώδικου στην Κεντρική Επιτροπή. Θεωρώ αδιανόητο ότι ένας εν δυνάμει υποψήφιος πρόεδρος στρέφεται δικαστικά κατά του κόμματος του οποίου θέλει να διεκδικήσει την προεδρία. Με καλύπτει απολύτως η απόφαση της χθεσινής Πολιτικής Γραμματείας και η επιστροφή του εξώδικου ως απαράδεκτο.»

Παράλληλα, σε άλλο σημείο, δηλώνει διατεθειμένος να συμβάλλει στην προοπτική και στην αναγκαιότητα της ενότητας, της αποτελεσματικότητας και της σοβαρότητας του ΣΥΡΙΖΑ, με «οποιονδήποτε τρόπο για να υπάρχει η αποκατάσταση αυτού του στίγματος. Γιατί όπως και για τη ρετσινιά της «διαπλοκής», απάντησα πως επιστρέφεται στον πρώην πρόεδρο».

«Είναι προφανέστατο ότι θα συμβάλλω για να υπάρχει και αποκατάσταση αυτού του αρνητικού κλίματος. Γιατί πρέπει να συζητήσουμε για μια προοπτική. Η δική μου υποψηφιότητα στοχεύει σε αυτό, στο να υπάρχει προοπτική, στο να υπάρχει ένας καλύτερος ΣΥΡΙΖΑ» καταλήγει.

Αναλυτικά η δήλωση του Σωκράτη Φάμελλου:

«Είναι απαράδεκτη και αδιανόητη η αποστολή εξώδικου στην Κεντρική Επιτροπή. Θεωρώ αδιανόητο ότι ένας εν δυνάμει υποψήφιος πρόεδρος στρέφεται δικαστικά κατά του κόμματος του οποίου θέλει να διεκδικήσει την προεδρία. Με καλύπτει απολύτως η απόφαση της χθεσινής Πολιτικής Γραμματείας και η επιστροφή του εξώδικου ως απαράδεκτο.

Στην προοπτική και στην αναγκαιότητα της ενότητας, της αποτελεσματικότητας και της σοβαρότητας του ΣΥΡΙΖΑ, είμαι διατεθειμένος να συμβάλλω με οποιονδήποτε τρόπο για να υπάρχει η αποκατάσταση αυτού του στίγματος. Γιατί όπως και για τη ρετσινιά της «διαπλοκής», απάντησα πως επιστρέφεται στον πρώην πρόεδρο.

Ενημέρωσα τη γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής ότι, προφανώς σε συνεννόηση με τα Όργανα του κόμματος, μπορώ να συμμετέχω σε οποιαδήποτε συνάντηση που θα δώσει λύσεις.

Αυτό πρέπει να γίνει μέσα στην οικογένεια και τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ. Πρέπει να λειτουργούν δημοκρατικά τα Όργανα του κόμματος και να τα σεβόμαστε.

Από εκεί ξεκινάμε, από τους κανόνες της κοινής μας ύπαρξης.

Είναι προφανέστατο ότι θα συμβάλλω για να υπάρχει και αποκατάσταση αυτού του αρνητικού κλίματος. Γιατί πρέπει να συζητήσουμε για μια προοπτική. Η δική μου υποψηφιότητα στοχεύει σε αυτό, στο να υπάρχει προοπτική, στο να υπάρχει ένας καλύτερος ΣΥΡΙΖΑ».

Διαβάστε επίσης:

Πρωτοβουλία Πολάκη για άμεση συνάντηση των πέντε υποψηφίων στην Κουμουνδούρου

Σχέδιο αποκλιμάκωσης από Πολάκη για ΣΥΡΙΖΑ: Όχι σε διαγραφή Κασσελάκη, άμεση σύσκεψη των 5 υποψηφίων και δύο debate πριν τις εκλογές

Ο Κικίλιας είναι ο υπουργός που αγόρασε διαμέρισμα 1,2 εκατ. στη Βασιλίσσης Σοφίας

Καταπέλτης για Καλλιάνο, δικαίωση για τον γιατρό η ΕΔΕ του «Αττικόν» – Το Documento αποκαλύπτει το πόρισμα

Μάχες «μέχρις εσχάτων» στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ – Το Σάββατο η κρίσιμη Kεντρική Eπιτροπή για Κασσελάκη

Κατατέθηκαν ή όχι 15.000 ευρώ στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο από την Άννα Μαρία Γλύξμπουργκ;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter