Να μην ξεχάσω

Να μην ξεχάσω

Οταν βρεθώ στο παραβάν και λίγο πρoτού βρεθώ μπροστά στην κάλπη να μην ξεχάσω τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη που είπε ότι «όταν ακούς κάθε μέρα ότι θα γίνουν εκλογές ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι να περάσει στο συλλογικό υποσυνείδητο ότι πράγματι θα πάμε σε εκλογές και θα έχουμε μια μακρά προεκλογική περίοδο. Εκείνο το οποίο δεν αντέχει ο τόπος είναι να πάμε σε μια προεκλογική περίοδο ενός έτους, γιατί οι όροι με τους οποίους διεξάγεται η πολιτική αντιπαράθεση είναι τοξικοί».

Να μην ξεχάσω ότι οι πρόωρες εκλογές ανακόπτουν την αναπτυξιακή πορεία της χώρας, ότι καθυστερούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό του κράτους και ότι υποθηκεύουν το θεσμικό και μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα της κυβέρνησης.

Να μην ξεχάσω ότι οι πρόωρες εκλογές επιβλήθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και τον Αλέξη Τσίπρα με την τοξική αντιπαράθεση και την καταστροφική αντιπολίτευση που επέλεξαν αποκλειστικά και μόνο για την εξυπηρέτηση των μικροκομματικών τους συμφερόντων.

Να μην τα ξεχάσω αυτά. Οταν βρεθώ στο παραβάν και λίγο προτού βρεθώ μπροστά στην κάλπη να μην ξεχάσω ότι η Ελλάδα είχε –και εξακολουθεί να έχει– την καλύτερη διαχείριση της πανδημίας παγκοσμίως (δεν είναι τυχαίο το προσωνύμιο «Μωυσής» που δόθηκε μόνο στον Kyriakos).

Να μην ξεχάσω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ υιοθετώντας στατιστικές και πίνακες (του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας) παρουσιάζει τη χώρα μας πρώτη μεταξύ όλων των χωρών της ΕΕ σε θανάτους ανά εκατομμύριο πληθυσμού, ενώ η πραγματικότητα είναι ότι βρίσκεται στην 21η θέση της «υπερβάλλουσας θνησιμότητας», παρά τη Eurostat που μας παρουσιάζει στην 1η θέση.

Να μην ξεχάσω ότι «αν είχαμε ακούσει τον ΣΥΡΙΖΑ για τις ΜΕΘ, θα είχαμε πετάξει δεκάδες εκατομμύρια», αφού «δεν υπάρχουν στοιχεία για αυξημένη θνησιμότητα εκτός ΜΕΘ», ενώ «δεν υπάρχει και κανένας λόγος να δημιουργήσουμε ένα πολυτελές σύστημα υγείας».

Να μην τα ξεχάσω αυτά. Οταν βρεθώ στο παραβάν και λίγο προτού βρεθώ μπροστά στην κάλπη να μην ξεχάσω ότι ενώ η κυβέρνηση στήριξε με δισεκατομμύρια ευρώ τους πληττόμενους από την πανδημία πολίτες, ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ζητούσε όλο και περισσότερα, χωρίς να λογαριάζει ότι «τι θα τα κάνει τα λεφτά ο Ελληνας; Ταξίδια δεν μπορεί να κάνει. Σε εστιατόρια δεν μπορεί να πάει. Σε κατάστημα να ψωνίσει δεν μπορεί να πάει. Πόσο θα φάει πια; Τριακόσια κιλά θα γίνει ο καθένας;».

Να μην ξεχάσω ότι «η πιο φτηνή ενέργεια είναι αυτή που δεν καταναλώνεται», ότι μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ να ισχυρίζεται ότι έχουμε το ακριβότερο τιμολόγιο λιανικής στο ρεύμα αλλά η πραγματικότητα είναι ότι «έχουμε τη χαμηλότερη χρηματιστηριακή τιμή χονδρικής του ρεύματος», ότι «αν βγάλετε τους φόρους, έχουμε από τα φτηνότερα καύσιμα στην Ευρώπη» και ακόμη να μην ξεχάσω ότι «εγώ αν δω πρατήριο με πολύ χαμηλή τιμή βενζίνης, δεν βάζω γιατί το καύσιμο είναι προβληματικό».

Να μην τα ξεχάσω αυτά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter