Να επισπευσθούν οι διαδικασίες στον ΣΥΡΙΖΑ ζητά ο Πολάκης – «Μην κάνετε φασαρία για το τίποτα»

Να επισπευσθούν οι διαδικασίες στον ΣΥΡΙΖΑ ζητά ο Πολάκης – «Μην κάνετε φασαρία για το τίποτα»

Συνέδριο ανακήρυξης υποψηφιοτήτων στις 5-6 Οκτωβριου και εκλογή προέδρου και Κεντρικής επιτροπής στις 3 Νοεμβρίου και αν χρειαστεί στις ξανά μία βδομάδα μετά προτείνει ο Παύλος Πολάκης.

Όπως τονίζει σε ανάρτησή του, θα επανακαταθέσει αυτή την πρόταση στην Κεντρική Επιτροπή την επόμενη εβδομάδα.

Υπενθυμίζεται, πως η εισήγηση της Πολιτικής Γραμματείας είναι Συνέδριο στις 1-3 Νοέμβρη και εκλογές στις 24 του ίδιου μήνα. Αν χρειαστεί και δεύτερος γύρος, να γίνει στη 1 Δεκέμβρη.

Ο Κρητικός βουλευτής λέει με νόημα πως κάποιοι αναδεικνύουν δευτερεύοντα ζητήματα, διότι έχουν στόχο «είτε για να φτιάξουν δικό τους μαγαζί, είτε για να πάνε σε αλλες αγκαλιές…» και ζητά να γίνει αντιπαράθεση «πάνω σε θέσεις».

Η ανάρτηση του:

Μην κάνετε φασαρία για το τίποτα και για δευτερεύοντα που τα κάνουν κάποιοι κυρίαρχα, γιατί στην ουσία έχουν τεράστιο έλλειμμα!!

Απλά βγαίνει κακή εικόνα προς τα έξω που για ορισμένους μάλλον είναι ο στόχος είτε για να φτιάξουν δικό τους μαγαζί, είτε για να πάνε σε άλλες αγκαλιές.

Για μένα δεν είναι αυτός ο στόχος, ούτε το πεδίο αντιπαράθεσης. Θέλω ένα ΣΥΡΙΖΑ με σαφείς προτάσεις και διαχωριστικές γραμμές που να ξαναγίνει κυβερνώσα δύναμη !

ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ!

Αυτή είναι η λύση. Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ!

Γι αυτό όλο το χρονοδιάγραμμα πρέπει να συντομευθεί κατα ενα μήνα !!

Η Κεντρική Επιτροπή την επόμενη Κυριακή. που για να εχει μαζική συμμετοχή πρέπει να γίνει και δια ζώσης και υβριδική, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ !

Θα επαναφέρω την πρόταση μου για συνέδριο ανακήρυξης υποψηφιοτήτων με τους συνέδρους που εκλέχθηκαν το Φλεβάρη του 2024 στις 5-6 Οκτωβριου και εκλογή προέδρου και Κεντρικής επιτροπής στις 3 Νοεμβριου. (επαναληπτική εκλογη προέδρου αν χρειαστεί στις 10 Νοεμβρίου).

Καλώ όλες τις πλευρές να δείξουν ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση και να διαφυλάξουν την ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ως κορμού της αριστερής δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης!

Διαβάστε επίσης

Καιρός: Έρχεται η κακοκαιρία εξπρές Boris – «Βουτιά» της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες

Νίκος Παππάς: Πρόταση νόμου για τη ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους θα φέρει στη Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Θέρμη: Εξιτήριο πήρε το 2 ετών αγόρι – Στη φυλακή ο 46χρονος που παρέσυρε την οικογένεια

Υπόθεση Πελικό: Η στιγμή της σύλληψης του 71χρονου που υπνώτιζε και βίαζε τη σύζυγό του επί 10 χρόνια (Video)

Παραλίγο σύγκρουση στον Προαστιακό: «Αν λειτουργούσαν τα συστήματα ασφαλείας δεν θα είχε συμβεί τίποτα», λέει ο μηχανοδηγός

Σαλαμίνα: Στο δρόμο πεταμένοι οι πυροσβέστες του νησιού

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter