«Μπλόκο» στις ερωτήσεις για τα ελληνοτουρκικά με εντολή Μητσοτάκη;

Σε αναμμένα κάρβουνα φαίνεται ότι βρίσκεται το Μαξίμου μετά τα νέα «πυρά» από τον Αντώνη Σαμαρά μέσω Κύπρου και τις αιχμές για τα ελληνοτουρκικά.

Η παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ οδήγησε το Μαξίμου ώστε να στείλει μήνυμα προς την «γαλάζια» ΚΟ, προκειμένου να μην κατατεθεί ερώτηση σχετικά με τα ζητήματα που άπτονται του θέματος, σύμφωνα με την «Αυγή».

Η εντολή φέρεται να δόθηκε από τον Μαξίμου στον γραμματέα της Κ.Ο, Σταύρο Καλαφάτη, ο οποίος σύμφωνα με το δημοσίευμα, συντόνισε σειρά ενεργειών για να προλάβει ένα νέο «χτύπημα» προερχόμενο από γαλάζιους βουλευτές, μετά τις ερωτήσεις των 11 και των 8.

Μάλιστα, στο δημοσίευμα σημειώνεται ότι το Μαξίμου είχε πληροφορηθεί ότι ορισμένοι βουλευτές ήταν έτοιμοι να καταθέσουν σχετική ερώτηση, αλλά περίμεναν και άλλες υπογραφές.

Ακολούθησε σειρά επαφών με βουλευτές, οι οποίοι φέρεται να διέψευσαν ότι σχεδίαζαν να καταθέσουν σχετική ερώτηση, λαμβάνοντας μάλιστα σχετική προειδοποίηση πως μία τέτοια κίνηση «δεν θα ήταν ανεκτή». Μάλιστα, διευκρινιζόταν ότι οι ερωτήσεις για θέματα κυβερνητικού ελέγχου (όπως κόκκινα δάνεια και τράπεζες) δεν αποτελούν πρόβλημα, σε αντίθεση με τα ελληνοτουρκικά, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα…

Διαβάστε επίσης

Ασθενείς και βιομήχανοι έξαλλοι με τον Άδωνη για τα φάρμακα

«Μάσκες» στο… κενό για το Μαξίμου – Άκαρπες οι «κοινοβουλευτικές ενημερώσεις» και τα «γαλάζια» τραπεζώματα σε βουλευτές

Περού: Ποινή κάθειρξης 20 ετών στον πρώην πρόεδρο Αλεχάνδρο Τολέδο για το σκάνδαλο Οντεμπρέχτ

Μέση Ανατολή: «Νεκρός ο επικεφαλής της μονάδας 4.400» – Διαχειριστής των οικονομικών της Χεζμπολάχ

«Μάσκες» στο… κενό για το Μαξίμου – Άκαρπες οι «κοινοβουλευτικές ενημερώσεις» και τα «γαλάζια» τραπεζώματα σε βουλευτές

Το αντιµόνιο ανέστησε τον Μηταράκη

Καιρός: Στους 26 βαθμούς θα φτάσει ο υδράργυρος – Βοριάδες στα ανατολικά