Μπλόκαρε η έκδοση αδειών κυκλοφορίας αυτοκινήτων – «Έπεσε» ο σέρβερ του υπουργείου

Μπλόκαρε η έκδοση αδειών κυκλοφορίας αυτοκινήτων – «Έπεσε» ο σέρβερ του υπουργείου

Χιλιάδες άδειες κυκλοφορίας αυτοκινήτων στον αέρα. Το ελληνικό κράτος αδυνατεί να εκδώσει νέα έγγραφα. Επί 15 ημερολογιακές μέρες ταλαιπωρεί τους πολίτες που περιμένουν να παραλάβουν τα αγορασμένα οχήματα τους, νομίμως αδειοδοτημένα.

Μετά από επανηλειμμένες οχλήσεις και διαμαρτυρίες αντιπροσώπων και ιδιωτών το υπουργείο εδέησε να κάνει μια off the record ενημέρωση μέσω υπηρεσιακών υπαλλήλων: «Ο σέρβερ του υπουργείου τα ‘φτυσε» κατά το κοινώς λεγόμενο. «Αναμένεται ο μάστρο-Βαγγέλης ο κομπιουτεράς να τον επισκευάσει».

Το πρόβλημα έγινε αντιληπτό όταν την περασμένη εβδομάδα οι τελευταίοι «τυχεροί» που παρέλαβαν το πιστοποιητικά παρατήρησαν ότι έλειπαν τα μισά στοιχεία στην πισω σελίδα του εγγράφου. Αριθμός πλαισίου, καύσιμο, παρακράτηση κλπ.

Έκτοτε όλα πάγωσαν και κάθε μέρα προστίθενται περίπου 600 νέες αιτήσεις για έκδοση αδειών ενώ ο συνολικός αριθμός αυτών που λιμνάζουν είναι πολλές χιλιάδες. Καταναλωτές και έμποροι τραβάνε τα μαλλιά τους.

Τα παράπονα σας: Υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας που έκλεισε τη ΛΑΡΚΟ. Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου ο δήμαρχος που έβαλε Ίντερνετ στα Τρίκαλα. Υφυπουργός Κωνσταντίνος Κυρανάκης που ζούσε φτιάχνωντας ιστοσελίδες και θα καταργούσε τη γραφειοκρατία με το πάτημα ενός κουμπιού.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία εξπρές με καταιγίδες και κεραυνούς: Πώς θα κινηθεί τις επόμενες ώρες – Ήχησε το 112 στην Αττική (LIVE)

Euro 2024: Διπλωματικό επεισόδιο Τουρκίας – Γερμανίας για τον πανηγυρισμό του Ντεμιράλ – Τι συνέβη (Video)

Επιχείρηση συγκάλυψης και για τα νταηλίκια Αυγενάκη; «Η Αστυνομία δεν κατέγραψε τη βιαιοπραγία στο βιβλίο συμβάντων» (Video)

Πολιτική Γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ: Πληροφορίες για πρόταση για εσωκομματικό δημοψήφισμα – Διαψεύδεται επίσημα

Ρεζίλι και στο Politico o Αυγενάκης: Έλληνας βουλευτής διαγράφηκε από το κυβερνών κόμμα μετά από επίθεση σε υπάλληλο αεροδρομίου

Ο Κασσελάκης συνάντησε on camera τους εργαζόμενους της Αυγής: «Mea culpa που δε σας συνάντησα – Δεν θα απολυθεί κανείς» (Video)

Ο Κύρτσος εκθέτει Μελόνι και φον ντερ Λάιεν: Επιθετικός εθνικισμός για μετανάστες και κοσμοπολίτικα συμφέροντα

«Ο Αυγενάκης ήταν εκτός εαυτού – Με εξύβρισε και με απείλησε» – Τι είπε ο υπάλληλος για την επίθεση στο αεροδρόμιο (Video)

Εκτέλεση στο Ψυχικό: Πάνω από 35 τραύματα στο κεφάλι και το σώμα του θύματος – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter