Μπάχαλο στη Νέα Δημοκρατία Ηλείας μετά τον διορισμό νέας προέδρου στη ΔΕΕΠ

Μπάχαλο στη Νέα Δημοκρατία Ηλείας μετά τον διορισμό νέας προέδρου στη ΔΕΕΠ

Στα κάγκελα … βρίσκονται τις τελευταίες ώρες οι ψηφοφόροι και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην Ηλεία μετά τη νέα «πραξικοπηματική» – όπως τη χαρακτηρίζουν – από τα κεντρικά αλλαγή προέδρου στη ΔΕΕΠ μέσω διορισμού στελέχους το οποίο απέτυχε παταγωδώς ως υποψήφια βουλευτής στις προηγούμενες εθνικές εκλογές…

Όπως καταγγέλλουν στο Documentonews.gr η ΔΕΕΠ Ηλείας άλλαξε αιφνιδιαστικά πρόεδρο χωρίς καμία ενημέρωση των μελών και τοποθετήθηκε , από τα κεντρικά της ΝΔ, ξανά διορισμένος …

Η συγκεκριμένη ενέργεια , χαρακτηρίζεται ως προκλητική και απαράδεκτη από τα μέλη της ΝΔ Ηλείας καθώς όπως λένε δεν υπάρχει απόφαση της γραμματείας οργανωτικού για τη νέα πρόεδρο και αυτό αποτελεί προσβολή για όσους ψηφίζουν τη Νέα Δημοκρατία στην Ηλεία.

Το οξύμωρο – όπως λένε – είναι ότι όπως φαίνεται από το σχετικό έγγραφο , η ΔΕΕΠ Ηλείας έχει δύο (!!!) προέδρους ταυτόχρονα …δηλαδή επικρατεί κυριολεκτικά ένα μπάχαλο.

« Παρόλο τα χαμηλά ποσοστά που πήρε η ΝΔ στην Ηλεία ορισμένοι συνεχίζουν να προκαλούν τα στελέχη και τους φίλους της παράταξης. Μάλλον, δεν πήραν το μήνυμα των εκλογών. Συνεχίζουν την αλαζονεία τους την έπαρση αλλά και τη στοχοποίηση δεκάδων στελεχών της παράταξης του νομού» – καταγγέλλουν τα στελέχη της ΝΔ στην Ηλεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες τον απερχόμενο πρόεδρο κ. Λαμπρόπουλο τον οδήγησαν σε έξοδο από την προεδρία της ΔΕΕΠ για θέματα που έχουν να κάνουν με τη λειτουργία της, με την εκρηκτική του συμπεριφορά αλλά και με τα χαμηλά ποσοστά των προηγούμενων εκλογών.

Διαβάστε επίσης

Ο Κασσελάκης προκαλεί τον Τσίπρα: Έλα και ανάλαβε και θα είμαι στρατιώτης, αλλιώς στήριξε με χωρίς παιχνίδια

Ερευνα ΙΝΕ ΓΣΕΕ: Το μεγάλο ξεζούμισμα των μισθωτών κινεί την οικονομία στην Ελλάδα του Μητσοτάκη

Ηχηρή παρέμβαση Τσίπρα μέσω συνεργατών: «Χυδαιότητα ότι δεν βοήθησε την Αυγή»

Ύδρα: Οι αντιφατικές εκθέσεις της Πυροσβεστικής και τα γενέθλια μιας εκ των κατηγορούμενων από το Καζακστάν

ΕΣΥ σε κατάρρευση: Κατσαρίδες, υγρασία, απαξίωση και εκμετάλλευση στο νοσοκομείο Άμφισσας (Photos)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter