Μπάσκετ: Ζορίστηκε αλλά άντεξε ο Παναθηναϊκός

BASKET LEAGUE 2024-2025 / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ / MEGA PRESS)

Με την ψυχή στο στόμα κατόρθωσε ο Παναθηναϊκός να νικήσει τον ΠΑΟΚ στην άδεια Πυλαία: 93-96 στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Basket League. Στο ημίχρονο, το σκορ ήταν 42-44.

O ΠΑΟΚ προηγήθηκε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και μάλιστα έφτασε στο 70-62 στα τέλη της γ’περιόδου. Ωστόσο, οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν αντέδρασαν με σερί 1-16 και ξέφυγαν στοσκορ με τρίποντα των Γκραντ, Γκριγκόνις στο 85-86. Ο Τζέριαν Γκραντ σφράγισε τη νίκη με καλάθι στην κρισιμότερη επίθεση του «τριφυλλιού».

Από τον ΠΑΟΚ του Ιταλού Μάσιμο Καντσιλιέρι, οι Μπάρκλεϊ, Ρέινολντς πέτυχαν από 20 πόντους. Διακρίθηκαν και οι Άπσον 12, Κρούζερ 10, Κατσίβελης 9, Παπαδάκης 9.

Ο Κέντρικ Ναν ήταν ο κορυφαίος του αγώνα με 27 πόντους. Ξεχώρισαν από τον Παναθηναϊκό και οι Λεσόρ 17, Μήτογλου 13, Γκραντ 9, Γκριγκόνις 8, Παπαπέτρου 7, Ερνανγκόμεθ 7. Δεν έπαιξαν οι Όσμαν, Γιούρτσεβεν.

Ο αγώνας έγινε κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας του ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Άρη στο ΣΕΦ το απόγευμα της Κυριακής (17.15).

Διαβάστε επίσης

Καρυστιανού στη συναυλία για τα Τέμπη: «Αυτό που σκότωσε τα παιδιά μας παραμένει ελεύθερο» (Video) 

Νόμπελ ανοησίας 

Ο Φοίβος Δεληβοριάς έγραψε τραγούδι και το αφιέρωσε στους γονείς των θυμάτων των Τεμπών – Ανατριχίλα στο Καλλιμάρμαρο (Video) 

Το χρυσό περίπτερο της Μενδώνη στη ΔΕΘ – Αυτή την Κυριακή στο Documento 

Τέμπη: Τα συγκλονιστικά μηνύματα της συναυλίας- «Τι θα έλεγαν αν στο τρένο ήταν τα παιδιά τους; – Τα κέρδη τους ή οι ζωές μας» (Photos)