Μπάσκετ: Χωρίς τέσσερις η Εθνική με Βέλγιο

Μπάσκετ: Χωρίς τέσσερις η Εθνική με Βέλγιο

Χωρίς τους τραυματίες Σλούκα, Παπαγιάννη, Παπαπέτρου και Κ. Αντετοκούνμπο θα παραταχθεί η Εθνική μπάσκετ στον κυριακάτικο αγώνα με το Βέλγιο (20.00) για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ 2023, στο κατάμεστο όπως φαίνεται ΟΑΚΑ.

Η κατάσταση των Κώστα Σλούκα και Κώστα Αντετοκούνμπο, οι οποίοι τραυματίστηκαν στο γόνατο στον αγώνα με τη Σερβία (94-100) στο Βελιγράδι, θα επανεκτιμηθεί τη Δευτέρα, αλλά η συμμετοχή τους στο Ευρωμπάσκετ είναι αμφίβολοι. Αντίθετα, οι Γιώργος  Παπαγιάννης και Ιωάννης Παπαπέτρου εντάχθηκαν στο προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας και φαίνεται ότι θα είναι ετοιμοπόλεμοι για τους αγώνες που αρχίζουν την Παρασκευή στο Μιλάνο.

Ο Δημήτρης Ιτούδης κάλεσε για τις προπονήσεις και τον Δημήτρη Κακλαμανάκη. Oι 12 που υπολογίζονται για το ματς με τους Βέλγους είναι οι Κώστας Παπανικολάου, Νικ Καλάθης, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Δημήτρης Αγραβάνης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Λευτέρης Μποχωρίδης, Λεωνίδας Κασελάκης, Μιχάλης Λούντζης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και Γιάννης Κουζέλογλου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter