Μπάσκετ: «Βόλτα» του Παναθηναϊκού στην Καρδίτσα

Μπάσκετ: «Βόλτα» του Παναθηναϊκού στην Καρδίτσα

Εύκολη υπόθεση αποδείχθηκε για τον Παναθηναϊκό η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καρδίτσα για την πρεμιέρα της Basket League: 66-80, ημίχρονο 31-42.

Ο Ομέρ Γιούρτσεβεν ήταν ο κορυφαίος των πρωταθλητών με 15 πόντους και 13 ριμπάουντ, ενώ ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με 16. Διακρίθηκαν και οι Γκραντ 10, Λεσόρ 10, Μήτογλου 8. Ο Κώστας Σλούκας τελείωσε το ματς με 6 πόντους και 6 ασίστ. Απουσίασαν οι τραυματίες Παπαπέτρου, Γκριγκόνις, Κ. Αντετοκούνμπο, ενώ ο Όσμαν έμεινε εκτός δωδεκάδας.

Από την Καρδίτσα, του Νίκου Παπανικολόπουλου, ξεχώρισαν οι Γουότσον 11, Κασελάκης 10, Καμπερίδης 8, Χόρτσλερ 7.

Στο άλλο ματς της Κυριακής, ο νεοφώτιστος Πανιώνιος νίκησε με ανατροπή στη Γλυφάδα τον Κολοσσό με 67-65. Οι Ρόδιοι έχασαν ευκαιρίες νίκης στο φινάλε με τους Γκάουντλοκ, Τόνεϊ. Οι Νόκο (15), Σμιθ (12), Γούλριτζ (10) ήταν οι καλύτεροι από τους νικητές, ενώ ο Ντανουσεβίτσιους πέτυχε 19 για τους ηττημένους.

Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν τους τρεις αγώνες της σαββατιάτικης πρεμιέρας: Άρης-ΑΕΚ 59-70 (Ντε Τζούλιους 17 – Μπράις 18), Περιστέρι-ΠΑΟΚ 72-80 (Χάρις 20 – Κρούζερ 19), Μαρούσι-Προμηθέας 80-84 (Ρέινολντς 28 – Γουόκερ 21). Το πρόγραμμα της πρεμιέρας θα κλείσει με τον αγώνα του Ολυμπιακού στο Λαύριο, το βράδυ της Δευτέρας (20.15).

Διαβάστε επίσης

Έφυγε από τη ζωή ο Μίμης Πλέσσας

Ξυπόλυτη ξανά η Ελλάδα στα αγκάθια του χρέους – Βοούν τα «καμπανάκια» για την ελληνική οικονομία

Μητσοτάκης από Ρηγίλλης: Κάποιοι θέλουν μία «μικρή, συμπλεγματική» παράταξη- Αιχμές μέσω… «απόδοσης τιμών» σε Καρμανλή – Σαμαρά

Μήνυμα ενότητας από Καρυστιανού: «Νίκο, Σοφία, Δημήτρη, Μάρθα… πονάμε το ίδιο»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter