Μπάσκετ: Τραυματίστηκε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο

Μπάσκετ: Τραυματίστηκε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο

Αρκετά σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Θανάση Αντετοκούνμπο στο τελευταίο παιχνίδι των Μπακς για την κανονική περίοδο του ΝΒΑ, ενάντια στους Μπουλς.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η ομάδα, ο 29χρονος Θανάσης υπέστη αποσπαστικό κάταγμα στο δεξί γόνατο και θα μείνει εκτός προπονήσεων τουλάχιστον για δύο εβδομάδες, όταν η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί.

Πιστεύεται ότι ο τραυματισμός θα κρατήσει τον Έλληνα φόργουορντ έξω από τα πλέι-οφ του ΝΒΑ, αλλά και από το Προολυμπιακό τουρνουά, το οποίο θα αρχίσει στις 29 Ιουνίου στη Βικτόρια του Καναδά.

Οι Μιλγουόκι Μπακς θα αντιμετωπίσουν τους πρωταθλητές Ανατολής Μαϊάμι Χιτ στον πρώτο γύρο των πλέι-οφ, ενώ στον ορίζοντα υπάρχει και η απειλή των ενισχυμένων Μπρούκλιν Νετς. Πιθανότητας συμμετοχής του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην προσπάθεια της Εθνικής ομάδας υπάρχει μόνο αν οι Μπακς αποκλειστούν σε έναν από τους πρώτους δύο γύρους.

Στην Εθνική ομάδα θεωρείται απίθανη και η συμμετοχή του Κώστα Παπανικολάου που υποβλήθηκε σε νευροχειρουργική επέμβαση πριν από μερικές εβδομάδες. Ο Ρικ Πιτίνο αναμένεται στην Ελλάδα την ερχόμενη Παρασκευή.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter