Μπάσκετ: Συντριβή του Παναθηναϊκού στη Λιθουανία

Μπάσκετ: Συντριβή του Παναθηναϊκού στη Λιθουανία

Tαπεινωτική ήττα από την αποδεκατισμένη Ζαλγκίρις γνώρισε ο Παναθηναϊκός στο Κάουνας: 93-78, ημίχρονο 52-47. Οι «πράσινοι» έκαναν τη χειρότερη φετινή τους εμφάνιση, αν και εμφανίστηκαν πλήρεις στη Λιθουανία. Η διαφορά έφτασε και τους 24 πόντους (88-64).

Ο Νέντοβιτς ήταν ο μοναδικός παίκτης του Παναθηναϊκού που διασώθηκε, με 17 πόντους και 4/5 τρίποντα. Ο Μάριο Χέζονια έμεινε στους 8 πόντους με 3/10 σουτ. Έπαιξαν και οι Μακ 6, Παπαγιάννης 2, Μποχωρίδης 6(1), Όγκαστ 9(1), Παπαπέτρου 9(1), Ουάιτ 3, Μήτογλου 6, Μπεντίλ 13(3), Σαντ-Ρόος 1, Κασελάκης. Η ομάδα του Όντεντ Κάτας είχε 13/30 τρίποντα, έναντι 13/28 των Λιθουανών.

O πρώην «πράσινους» Λεκάβιτσιους ήταν ο πρώτος σκόρερ της Ζαλγκίρις με 20 πόντους. Διακρίθηκαν και οι Ουόκαπ (18), Γιοκουμπάιτις (10), Γκέμπεν (8), Γκαρίνο (8), ενώ απουσίασαν οι Ρούμπιτ, Λοβέρν, Χέις, Μιλάκνις.

O αποκλεισμένος από τα πλέι-οφ Παναθηναϊκός έχει να δώσει και δύο αγώνες εξ αναβολής επί ρωσικού εδάφους, με τη Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη τη Δευτέρα και με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα την Τετάρτη. Για τη Ζαλγκίρις, αυτό ήταν το τελευταίο ματς στη φετινή Euroleague.

Ο Ολυμπιακός θα παίξει αύριο το αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του για τη φετινή σεζόν, με αντίπαλο την ουραγό και αποδεκατισμένη Χίμκι στο ΣΕΦ (9 μμ). Υπενθυμίζεται ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν μετέχουν στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Τα πλέι-οφ της Euroleague θα ξεκινήσουν χωρίς τη συμμετοχή ελληνικής ομάδας στις 20 Απριλίου, ενώ το φάιναλ-φορ έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις 28-30 Μαΐου στην Κολωνία.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter