Super Cup: Στη Ρόδο οι «αιώνιοι» για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς

Με τους αγώνες του Super Cup στη Ρόδο θα ξεκινήσει μέσα στο Σαββατοκύριακο η νέα σεζόν στο ελληνικό μπάσκετ. Ο πρωταθλητής Ευρώπης και Ελλάδας Παναθηναϊκός θα διεκδικήσει το τρόπαιο απέναντι στον κάτοχό του, και κυπελλούχο Ελλάδας, Ολυμπιακό, ενώ το Περιστέρι και ο Άρης θα παίξουν ρόλο αουτσάιντερ.

Στις αναμετρήσεις του διημέρου θα κάνουν το επίσημο ντεμπούτο τους νέα αποκτήματα όπως οι «πράσινοι» Όσμαν, Γιούρτσεβεν, Μπράουν και ο «κόκκινος» Φουρνιέ, ενώ θα ξαναφορέσουν τη φανέλα του Ολυμπιακού οι Βεζένκοφ, Ντόρσεϊ (αλλά όχι οι τραυματίες Φαλ, Μιλουτίνοφ).

Ο Άρης θα έχει στη σύνθεσή του τον διεθνή Βασίλη Τολιόπουλο που πάντως αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, ενώ το Περιστέρι θα κοουτσάρει ο Γιώργος Λημνιάτης, διάδοχος του Βασίλη Σπανούλη.

Στους σαββατιάτικους ημιτελικούς θα αναμετρηθούν Παναθηναϊκός – Άρης (17:15) και Ολυμπιακός – Περιστέρι (20.45). Ο τελικός έχει προγραμματιστεί για το βράδυ της Κυριακής (20.30), ενώ λίγο νωρίτερα θα διεξαχθεί ο αγώνας για την τρίτη θέση (16.45). Το τουρνουά θα μεταδοθεί από την ΕΤ3.

Διαβάστε επίσης:

Νέος εκλογικός νόμος: Με 35% θα διασφαλίζεται η αυτοδυναμία – Σε ρόλο «λαγού» ο Γεωργιάδης

«Θα σου σπάσω τα μούτρα»: Μαθητής απείλησε καθηγήτρια μετά από παρατήρηση για χρήση κινητού

Λαύριο: Πώς έγινε η ληστεία αλά Casa De Papel σε χρηματαποστολή – Oλόσωμες φόρμες, σκασμένα λάστιχα, μπογιές και καλάσνικοφ (Video)

Ναόμι Κάμπελ: Δάκρυσε μετά τον σάλο για το φιλανθρωπικό ίδρυμα – «Πλήρωνε ξενοδοχεία, σπα μέχρι και τσιγάρα»

Λυών – Ολυμπιακός: Ο 17χρονος Μπάμπης Κωστούλας άγγιξε το γκολ με «ψαλιδάκι» στο ευρωπαϊκό ντεμπούτο (Video)

Λίβανος: Διπλωματικός «πυρετός» για το σχέδιο κατάπαυσης πυρός, ενώ το Ισραήλ διαμηνύει ότι θα «πολεμά μέχρι τέλους»

Μητσοτάκης στον ΟΗΕ: Παράθυρο ευκαιρίας για την οριοθέτηση ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδας

Ο κάμπος της οργής και της απελπισίας – Ένα χρόνο μετά τον Daniel, η Θεσσαλία είναι αντιμέτωπη με το κράτος του παραλόγου