Μπάσκετ: Ποδαρικό με νίκες για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Προμηθέα

Μπάσκετ: Ποδαρικό με νίκες για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Προμηθέα

Οι «Δικέφαλοι» ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ήταν οι μεγάλοι νικητές της πρεμιέρας της Basket League, αφού κέρδισαν εκτός έδρας απέναντι σε ομάδες με φιλοδοξίες τετράδας.

Ο ΠΑΟΚ, που πλέον έχει προπονητή τον Ιταλό Μάσιμο Κανσελιέρι, νίκησε στο Περιστέρι με 80-72. Στο ημίχρονο, η ομάδα της Θεσσαλονίκης προηγήθηκε με 46-38, ενώ στην γ’ περίοδο η διαφορά έφτασε και τους 14 πόντους. Διακρίθηκαν οι Κρούζερ 19, Χέντερσον 18, Μπάρτλεϊ 17, Κατσίβελης 6. Οι Χάρις (20), Πάτον (10), Πάπας (9) ήταν οι καλύτεροι από την ομάδα του Γιώργου Λημνιάτη, που έφτασε σε απόσταση βολής στα μέσα της δ’ περιόδου (70-73).

Η ΑΕΚ του Ντράγκαν Σάκοτα έχανε 29-26 στο ημίχρονο, αλλά αντεπιτέθηκε στην δ’ περίοδο και νίκησε τον Άρη με 59-70, με κορυφαίους τους Μπράις (18), Κουζμίνσκας (12), Χαμπ (10, Γκρέι (9). Οι Ντε Τζούλιους (17), Γούντμπερι (15) ξεχώρισαν από την ομάδα του Γιάννη Καστρίτη, που μετρούσε 5 συνεχόμενες νίκες επί της «Ένωσης».

Ο Προμηθέας του Ηλία Παπαυεοδώρου πέρασε από το Μαρούσι με σκορ 84-80, και με κορυφαίους τους Γουόκερ (21), Γουίλιαμς (17), Ιγούντου (15), Λούντζη (14). Από τους ηττημένους, ο Ρέινολντς πέτυχε 28 πόντους και ο Λάνγκεβαϊν 10. Λίγο πριν το τέλος, αποβλήθηκε για έντονη διαμαρτυρία ο προπονητής των γηπεδούχων Νίκος Βετούλας.

πρωταθλητής Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Καρδίτσα το απόγευμα της Κυριακής (17.15), ενώ ο Ολυμπιακός θα παίξει στο Λαύριο τη Δευτέρα (20.15). Στο άλλο παιχνίδι της πρεμιέρας, ο νεοφώτιστος Πανιώνιος θα υποδεχθεί αύριο (6 μ.μ.) τον Κολοσσό.

 

Διαβάστε επίσης

Έφυγε από τη ζωή ο Μίμης Πλέσσας

Ξυπόλυτη ξανά η Ελλάδα στα αγκάθια του χρέους – Βοούν τα «καμπανάκια» για την ελληνική οικονομία

Μητσοτάκης από Ρηγίλλης: Κάποιοι θέλουν μία «μικρή, συμπλεγματική» παράταξη- Αιχμές μέσω… «απόδοσης τιμών» σε Καρμανλή – Σαμαρά

Μήνυμα ενότητας από Καρυστιανού: «Νίκο, Σοφία, Δημήτρη, Μάρθα… πονάμε το ίδιο»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter