Μπάσκετ: Πικρός αποκλεισμός για τις Γυναίκες

Μπάσκετ: Πικρός αποκλεισμός για τις Γυναίκες

Εκτός προημιτελικών έμεινε η Εθνική Γυναικών στο Ευρωμπάσκετ, μετά την πικρή ήττα της από την Τσεχία με 76-79 στο Τελ Αβίβ. Η αξιέπαινη προσπάθεια ολοκληρώθηκε με δάκρυα απογοήτευσης.

Η ελληνική ομάδα, που ολοκλήρωσε τους αγώνες της με ρεκόρ 1-3, χρειαζόταν οπωσδήποτε νίκη για να μετακομίσει στη Λιουμπλιάνα, όπου θα διεξαχθεί από την Πέμπτη η τελική φάση.

Στο ημίχρονο, το σκορ ήταν, η «γαλανόλευκη» προηγήθηκε με 42-41. Η Εθνική μας προηγήθηκε με 21-14 στο ξεκίνημα με 7 ασίστ της Πηνελόπης Παυλοπούλου στην α’ περίοδο. Η Έλενα Τσινέκε έγραψε το 57-52, ενώ η Μαριέλλα Φασούλα και η Άρτεμις Σπανού κυριαρχούσαν στις ρακέτες.

Ωστόσο, οι Τσέχες ξαναμπήκαν στο παιχνίδι με τρίποντα (59-59) και μπήκαν στο τελευταίο τρίλεπτο με προβάδισμα 68-75. Η Παυλοπούλου μείωσε με τρίποντο σε 74-75 στα 15’’, η Φασούλα μείωσε ξανά στα 6 δευτερόλεπτα (76-77), αλλά η Χολεσίνσκα «κλείδωσε» το ματς μεεύστοχες βολές (8/8) και η Παυλοπούλου αστόχησε στο τελευταίο σουτ.
Ο Πέτρος Πρέκας χρησιμοποίησε τις Σταμολάμπρου 4, Παυλοπούλου 6, Χριστινάκη 11, Σταμάτη, Τσινέκε 7, Σπανού 22, Φασούλα 26, Σωτηρίου, Μποσγανά, ενώ στη δωδεκάδα βρίσκονται και οι Αλεξανδρή, Διέλα, Καρλαύτη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter