Μπάσκετ: Περίπατος του Ολυμπιακού στην Πάτρα

Μπάσκετ: Περίπατος του Ολυμπιακού στην Πάτρα

Άλλο ένα σημαντικό βήμα προς την εξασφάλιση της πρωτιάς της κανονικής περιόδου της Basket League πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός, με το εύκολο 66-85 επί του ισχυρού Προμηθέα στην Πάτρα. Στο ημίχρονο, το σκορ ήταν 34-44.

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με 7-27 στο τέλος της γ’ περιόδου και δεν απειλήθηκαν ποτέ από την ομάδα του Ηλία Ζούρου, παρ’ όλο που η διαφορά έπεσε προσωρινά σε μονοψήφιο νούμερο (30-38).

Από τον Ολυμπιακό, που την ερχόμενη Τετάρτη θα δώσει τη μάχη των ευρωπαϊκών πλέι-οφ απέναντι στη Μονακό, διακρίθηκαν οι ΜακΚίσικι 21, Ντόρσεϊ 19, Βεζένκοφ 18, Μάρτιν 8. Οι Ουόκαπ, Φαλ, Πρίντεζης πέτυχαν από 5 πόντους, ενώ δεν έπαιξε ούτε σήμερα ο ασθενής Ζαν-Σαρλ.

Από τον Προμηθέα, που παρατάχθηκε χωρίς τον Δημήτρη Αγραβάνη, ο 20χρονος Τανούλης πέτυχε 20 πόντους, ο Σίμπσον 16 και ο νεοφερμένος Φράνκαμπ 11.

O Oλυμπιακός μετράει πλέον 19 νίκες σε 20 αγώνες πρωταθλήματος, ενώ ο Παναθηναϊκός έπεσε στο 17-2 με την ήττα του στο σαββατιάτικο ντέρμπι. Ο Προμηθέας παραμένει τρίτος με 11-7, ενώ ο Κολοσσός βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 12-8, μετά και τη χθεσινή νίκη του επί του Λαυρίου με 81-84 (Φλόιντ 20).

Αυτό ήταν το αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του Χρήστου Σερέλη, ο οποίος αποχώρησε από το Λαύριο για να ενταχθεί στο νέο τιμ του Γιώργου Βόβορα στον Παναθηναϊκό.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter