Μπάσκετ: Περίπατος για τον Ολυμπιακό με Ράιτ, Βεζένκοφ

Μπάσκετ: Περίπατος για τον Ολυμπιακό με Ράιτ, Βεζένκοφ

Xωρίς την παραμικρή δυσκολία νίκησε ο Ολυμπιακός τον Άρη στο Φάληρο, στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής της Basket League: 102-72, ημίχρονο 57-31.

Ο Μουσταφά Φαλ πέτυχε 9 πόντους σε 15 λεπτά συμμετοχής.Ο απροπόνητος Πετρούσεφ έμεινε εκτός αγώνα, ενώ ο Μόουζες Ράιτ ήταν πρώτος σκόρερ με 23 πόντους και ο Σάσα Βεζένκοφ πρόσθεσε 22 πόντους και 8/9 σουτ. Ξεχώρισαν και οι Φουρνιέ 11, Ντόρσεϊ 10, Μήτρου-Λονγκ 8.

Από την ομάδα του Γιάννη Καστρίτη διακρίθηκαν οι Νόλεϊ 21, Ντε Τζούλιους 17. Ο Βασίλης Τολιόπουλος πέτυχε 6 πόντους απέναντι στην παλιά του ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε χθες με πολύ άγχος τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία με 96-93 (Ναν 27, Λεσόρ 17, Μήτογλου 13). Ο αγώνας έγινε κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας του «Δικεφάλου».

Η ΑΕΚ συνέτριψε την Καρδίτσα με 96-65 στα Λιόσια, με 22 πόντους του Χαμπ και 21 του Πράις, ενώ το Μαρούσι νίκησε τον Κολοσσό στην Αθήνα με 70-67 (Στόουβ 21, Ρέινολντς 19).

Διαβάστε επίσης:

Γελούν και τα μουστάκια τους με τον Ανδρουλάκη

Οι τρεις προκλήσεις για τη νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

H πικρή αλήθεια

Νάντια Γιαννακοπούλου: Το ΠΑΣΟΚ βγαίνει ενωμένο και δυνατό για να ανταποκριθεί στο κάλεσμα και την απαίτηση της κοινωνίας

Παύλος Γερουλάνος: Αύριο ξεκινά καινούργια μέρα για το ΠΑΣΟΚ όποιος και να κερδίσει

Άννα Διαμαντοπούλου: Από τη Δευτέρα προτεραιότητα έχει η πολιτική για την χώρα και την παράταξη

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter