Μπάσκετ: Πανηγυρική επανεκλογή Λιόλιου στην ΕΟΚ

Μπάσκετ: Πανηγυρική επανεκλογή Λιόλιου στην ΕΟΚ

Με σαρωτική διαφορά επανεκλέγεται ο Βαγγέλης Λιόλιος στην προεδρία της Ομοσπονδίας μπάσκετ. Ο Αχαιός παράγοντας έλαβε το 77% των ψήφων στις σημερινές αρχαιρεσίες και σφράγισε την παρουσία του στον προεδρικό θώκο μέχρι το 2025. Μάλιστα ο «δελφίνος» Παναγιώτης Φασούλας δεν κατόρθωσε να εκλεγεί στο νέο διοικητικό συμβούλιο, αφού βάσει καταστατικού χρειαζόταν το 25 τοις εκατό των ψήφων,

Συνολικά ψήφισαν 775 σωματεία, αριθμός που συνιστά αύξηση 27% σε σύγκριση με τις προ τριετίας εκλογές. Τα 595 ψήφισαν τον συνδυασμό του Λιόλιου, τα 172 εκείνο του Φασούλα, ενώ 8 ψήφισαν λευκό.

Από την παράταξη του Παναγιώτη Φασούλα, «Πρώτα το Μπάσκετ», εξέλεγη μόνο ο Γιάννης Μπουρούσης, ενώ θέση στο Δ.Σ. παίρνει ως ανεξάρτητος ο Τάσος Δελημπαλταδάκης (387 ψήφοι). Ο επίσης ανεξάρτητοτς Μπάνε Πρέλεβιτς πήρε 172 ψήφους και έμεινε εκτός, όπως και ο τέως γ.γ. Τάκης Τσαγκρώνης, που ψηφίστηκε μόνο από 43 σωματεία.

Ο Λιόλιος εκλέγει 16 συμβούλους, εκτός του ίδιου: Δήμος Ντικούδης, Γιάννης Ηλιόπουλος, Τάσος Δελημπαλταδάκης, Βασίλης Ντάκουρης, Λάμπρος Τάκης, Αγγελος Παπανικολάου, Κωστής Ζομπανάκης, Γιάννης Τσουμής, Δημήτρης Ευαγγέλου, Μπάμπης Μαρκάκης, Χρήστος Βασιλειάδης, Αννυ Κωνσταντινίδου, Τριανταφυλλιά Δασκαλάκη, Ελισάβετ Φάσουρα – Χατζηαγγελή, Αναστασία Μπούρκα και Νικολίτσα Κωστοπούλου.

Διαβάστε επίσης

Καιρός: Έρχεται η κακοκαιρία εξπρές Boris – «Βουτιά» της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες

Νίκος Παππάς: Πρόταση νόμου για τη ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους θα φέρει στη Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Θέρμη: Εξιτήριο πήρε το 2 ετών αγόρι – Στη φυλακή ο 46χρονος που παρέσυρε την οικογένεια

Υπόθεση Πελικό: Η στιγμή της σύλληψης του 71χρονου που υπνώτιζε και βίαζε τη σύζυγό του επί 10 χρόνια (Video)

Παραλίγο σύγκρουση στον Προαστιακό: «Αν λειτουργούσαν τα συστήματα ασφαλείας δεν θα είχε συμβεί τίποτα», λέει ο μηχανοδηγός

Σαλαμίνα: Στο δρόμο πεταμένοι οι πυροσβέστες του νησιού

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter