Μπάσκετ: Ο Βόβορας στο τιμόνι του Παναθηναϊκού

Μπάσκετ: Ο Βόβορας στο τιμόνι του Παναθηναϊκού

H συμφωνία ήταν γνωστή εδώ και εβδομάδες, αλλά σήμερα επισημοποιήθηκε: ο Γιώργος Βόβορας είναι ο νέος προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού. 

Ο νεαρός τεχνικός διαδέχεται τον Ρικ Πιτίνο του οποίου έχει την «ευλογία», ενώ υπήρξε στενός συνεργάτης τόσο του Αργύρη Πεδουλάκη (του οποίου αποτελεί «ανακάλυψη»), όσο και του Τσάβι Πασκουάλ.

«Αποτελεί μεγάλη τιμή και τεράστια ευθύνη για μένα να βρίσκομαι στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού», δήλωσε ο Βόβορας αναλαμβάνοντας καθήκοντα. «Είμαι πολλά χρόνια μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας και αντιλαμβάνομαι το βάρος της ευθύνης που αναλαμβάνω. Δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια. Υπόσχομαι πως μαζί με τους συνεργάτες μου θα εργαστούμε σκληρά προκειμένου να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και να δικαιώσουμε τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη της».

Ο 43χρονος Βόβορας κοουτσάρισε τον Παναθηναϊκό ως υπηρεσιακός για σύντομο χρονικό διάστημα στα μισά της φετινής σεζόν και τον οδήγησε σε σημαντικές εκτός έδρας νίκες επί της Ζαλγκίρις και της Μπάγερν. Ως πρώτος προπονητής έχει εργαστεί επίσης στην Κύπρο με τον ΑΠΟΕΛ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση των «πρασίνων» βρίσκεται σε επαφές με τον Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος προορίζεται για μόνιμο πόστο στους πρωταθλητές.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter