Μπάσκετ: Μετάλλιο και φέτος για την Εθνική Νέων

Μπάσκετ: Μετάλλιο και φέτος για την Εθνική Νέων

Με το χάλκινο μετάλλιο -όπως και πέρυσι- επιστρέφει από το Ευρωμπάσκετ Κ20 η Εθνική Νέων, μετά τη μεγάλη νίκη της επί των Βέλγων στον μικρό τελικό: 70-68. Οι αγώνες ολοκληρώνονται στην πόλη Γκντίνια της Πολωνίας.

Οι Βέλγοι ξέφυγαν στα τέλη του α’ ημιχρόνου (29-40), αλλά οι Έλληνες διεθνείς αντεπιτέθηκαν και προσπέρασαν στο 34ο λεπτό (57-56). Ο αγώνας κρίθηκε με τρίποντα των Γιάννη Καρακώστα, Θοδωρή Κωνσταντινίδη στο τελευταίο δίλεπτο, μετά το 63-65.

Μάλιστα η Εθνική μας υπήρξε άτυχη, αφού ο βασικός γκαρντ Νίκος Πλώτας έμεινε ανενεργός λόγω θλάσης, ενώ ο Αλέξανδρος Σαμοντούροφ έπαιξε τραυματίας, καθώς χτύπησε στο γόνατο στο ξεκίνημα του αγώνα.

Η σύνθεση της ομάδας του Κώστα Παπαδόπουλου, που στον χθεσινό ημιτελικό ηττήθηκε από τη Γαλλία με 69-57: Καρακώστας 9, Κωνσταντινίδης 20, Καπετάκης 2, Παρασκευόπουλος 8, Μπουντούρης 8, Βασιλείου 2, Χιτικούδης 2, Σαμοντούροφ 6, Καμπερίδης, Ιωάννου, Ζούγρης 14.

Το Βέλγιο ήταν ο αντίπαλος της Εθνικής μας και στον μικρό τελικό της περυσινής διοργάνωσης στο Ηράκλειο. Τότε η ελληνική ομάδα κέρδισε με 68-64 στην παράταση και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Διαβάστε επίσης

Τρίζουν τα δόντια οι ΗΠΑ για το σκάνδαλο της Novartis – Στο Documento που κυκλοφορεί – μαζί το Docville

Έβρος: Εκτός κινδύνου ο συνοριοφύλακας – Τι εξετάζουν οι Αρχές

Η δημόσια συγγνώμη του enikos.gr στην Έλενα Ακρίτα – «Τον φόβο μου να έχουν»

Φόνοι στην καρδιά του καλοκαιριού

Σεισμική δόνηση 5,3 βαθμών στην κλίμακα Ρίχτερ, νοτιοδυτικά της Παλαιοχώρας Χανίων

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter