Μπάσκετ: «Κατοστάρης» ο Ολυμπιακός στη Ρόδο

Μπάσκετ: «Κατοστάρης» ο Ολυμπιακός στη Ρόδο

Σκορ και θέαμα πρόσφερε ο νταμπλούχος Ολυμπιακός στη Ρόδο, στους φιλάθλους που γέμισαν το κλειστό του Κολοσσού. Το τελικό σκορ ήταν 59-102 και ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε τη δυνατότητα να ξεκουράσει τους βασικούς παίκτες του.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με διαφορά μεγαλύτερη των 20 πόντων από το πρώτο ημίχρονο κιόλας (26-49) και δεν απειλήθηκε καθόλου. Απουσίασαν οι Σίκμα, ΜακΚίσικ, ενώ διακρίθηκαν οι Πίτερς 16, Ουίλιαμς-Γκος 13, Μιλουτίνοφ 13, Παπανικολάου 12, Φαλ 11, Μπραζντέικις 8.

Από τον Κολοσσό του Κούρο Σεγούρα, που έπαιξε χωρίς τον Περάντες, ξεχώρισε ο Κολοβέρος με 13 πόντους.

Xθες, ο φορμαρισμένος ΠΑΟΚ νίκησε στη Θεσσαλονίκη το Περιστέρι με 69-64 (ημίχρονο 34-36). Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη βρίσκεται στην ουρά της βαθμολογίας, με 3 ήττες σε ισάριθμους αγώνες. Από τον «Δικέφαλο», του Φώτη Τακιανού, ξεχώρισαν οι ΜακΝις (19), Χάρισον (18), Γκίλμορ (10). Οι Χαντς, Ουίλιαμς πέτυχαν από 13 πόντους για το Περιστέρι.

Η αναμέτρηση με τον Απόλλωνα στα Λιόσια αοδείχθηκε πολύ εύκολη υπόθεση για την ΑΕΚ του Τζοάν Πλάθα: 100-70, με 26 πόντους του Μπεν ΜακΛεμόρ, που είχε 5/5 τρίποντα. Ο Τίλμαν πρόσθεσε 18 πόντους, ο Νετζήπογλου 11 και ο Κουζμίνσκας 10. Οι Σταρκς (22), Φιλιππάκος (16) διακρίθηκαν από την ομάδα του Νίκου Βετούλα.

To κυριακάτικο πρόγραμμα συμπληρώνεται με τον αγώνα Άρη-Καρδίτσας (20.15). Ο Παναθηναϊκός θα παιξει το βράδυ της Δευτέρας με το Λαύριο στο ΟΑΚΑ, χωρίς τον Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος θα χειρουργηθεί στο γόνατο και αναμένεται να επιστρέψει στους αγώνες μετά από ένα τρίμηνο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter