Μπάσκετ: Φαρμακερά βέλη Γιαννακόπουλου κατά Αυγενάκη

Φαρμακερές αιχμές ενάντια σε υφυπουργό που δεν κατονομάζεται, αλλά είναι φανερό ότι πρόκειται για τον Λευτέρη Αυγενάκη, εκτόξευσε μέσω Instagram o Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο επί σειρά ετών ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός άφησε υπονοούμενα ενάντια στον υφυπουργό, τον οποίο κατηγορεί για «κρατικές χρηματοδοτήσεις, ώστε να ψηφίσουν τους δικούς του στις εκλογές της Ομοσπονδίας μπάσκετ. Το νου σου. Ούτε στην Κρήτη δεν θα μπορείς να πας».
Ο Γιαννακόπουλος συνέχισε την επίθεσή του με νέα ανάρτηση λίγο αργότερα: «Εκβιασμούς εκεί που σε παίρνει… Τελείωσες!».

Ο Αυγενάκης δεν έχει εκδηλωθεί δημόσια υπέρ κάποιου υποψηφίου, αλλά εκτιμάται ότι ο Βαγγέλης Λιόλιος έχει τη διακριτική «ευλογία» της κυβέρνησης, έναντι του Παναγιώτη Φασούλα και του -προσκείμενου στον απερχόμενο πρόεδρο Γιώργο Βασιλακόπουλο- Άγγελου Παπανικολάου.

Η προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ, διορισμένη από το Πρωτοδικείο, θα συγκροτηθεί σε σώμα σήμερα, με ορίζοντα τη διενέργεια εκλογών μέχρι το τέλος του Μαΐου.

Πριν ακόμη ξεκινήσει η διαδικασία, υπέβαλε την παραίτησή του ο Νίκος Φιλίππου, ο οποίος είχε προταθεί ως μεταβατικός πρόεδρος από τον Λιόλιο αλλά είναι και κουμπάρος του Φασούλα και έμμισθος υπάλληλος της ΕΟΚ. Ο Φιλίππου υπήρξε για πολλά χρόνια μάνατζερ της Εθνικής Ανδρών.