Μπάσκετ: Έχασε ο ΠΑΟ, χτύπησε ο Νέντοβιτς

Μπάσκετ: Έχασε ο ΠΑΟ, χτύπησε ο Νέντοβιτς

Το διάστρεμμα που υπέστη ο Νεμάνια Νέντοβιτς λίγο πριν το τέλος έφερε συννεφιές στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, εν όψει του δευτεριάτικου ντέρμπι της Basket League με τον Ολυμπιακό και άφησε σε δεύτερη μοίρα την ήττα από την Άλμπα στο Βερολίνο (87-78, ημίχρονο 44-40).

Ο Νέντοβιτς προσγειώθηκε σε πόδι αντιπάλου και έμεινε για 1-2 λεπτά στο παρκέ σφαδάζοντας. Τελικά αποχώρησε από το παιχνίδι χωρίς να υποβαστάζεται, αλλά η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο. O Δημήτρης Πρίφτης δήλωσε ότι ο τραυματισμός μοιάζει σοβαρός.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε πολύ άσχημα και βρέθηκε να χάνει με 28-13 στο δεκάλεπτο, αλλά έφτασε γρήγορα σε απόσταση βολής, με πρωταγωνιστή τον ζεστό Νέντοβιτς: 42-40 λίγο πριν την ανάπαυλα. Οι Γερμανοί ξέφυγαν ξανά στην γ’ περίοδο (69-55) και δεν κινδύνευσαν ποτέ, αφού η διαφορά κυμάνθηκε στους 9-14 πόντους ως το τέλος.

Η σύνθεση των «πρασίνων»: Μέικον 6, Παπαγιάννης 4, Μποχωρίδης, Καββαδάς 5, Παπαπέτρου 15, Κασελάκης 4, Ουάιτ 12, Νέντοβιτς 27, Έβανς, Μαντζούκας 2, Σαντ-Ρόος 3.

Οι Ντα Σίλβα (16), Κουμάτζε (12), Ζούσμαν (11), Λο (11), Ντελόβ (11) ήταν οι καλύτεροι της Άλμπα.

Ο Παναθηναϊκός παραμένει στην 13η θέση της κατάταξης, μπροστά από τις Βιλερμπάν και Ζαλγκίρις, με ρεκόρ 8 νίκες και 19 ήττες, ενώ η Άλμπα βρίσκεται στο 12-15. Ο πρωταθλητής Ελλάδας θα δοκιμαστεί μεθαύριο στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στη Φενέρ.

Νωρίτερα, η πρωταθλήτρια Εφές νίκησε σε άλλον εξ αναβολής αγώνα τη Μπάγερν με 81-76 στην Κωνσταντινούπολη και παρέμεινε στην 5η θέση με ρεκόρ 16-11, μπροστά απόό τη Μακάμπι (15-11).

Εάν οι Τούρκοι νικήσουν και τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, αποκλείεται να συναντηθούν με τον Ολυμπιακό στα πλέι-οφ. Οι «ερυθρόλευκοι», που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στην κανονική περίοδο με 19 νίκες και 9 ήττες, θα τερματίσουν στην 3η ή στη 2η θέση.

Τα πλέι-οφ θα ξεκινήσουν την Τρίτη 19 Απριλίου και ένα από τα ζευγάρια θα είναι σίγουρα Μπαρτσελόνα- Μπάγερν. Το φάιναλ-φορ θα διεξαχθεί στις 19-21 Μαΐου στο Βελιγράδι.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter