Μπάσκετ: Αποχωρεί και ο Ήφαιστος από την Α1

Μπάσκετ: Αποχωρεί και ο Ήφαιστος από την Α1

Αποχωρεί και επίσημα ο Ήφαιστος Λήμνου από το πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ. 

«Δεν λέμε αντί, αλλά εις το επανιδείν», αναφέρεται στο αποχαιρετιστήριο tweet της νησιωτικής ομάδας. Νωρίτερα είχε εκδοθεί ανακοίνωση από την οικογένεια Μπούμπουρα, σύμφωνα με την οποία οι επενδυτές αδελφοί θα συνεχίσουν να στηρίζουν αποκλειστικά τις ακαδημίες του συλλόγου.

«Δυστυχώς, για διάφορους λόγους, η ενασχόλησή μας με την ανδρική ομάδα δεν μπορεί να συνεχιστεί. Θα συνεχίσουμε, όμως, να επενδύουμε και να κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για τα τμήματα υποδομής, προκειμένου τα παιδιά της Λήμνου να ασχολούνται με το άθλημα και να βελτιώνονται όσο το δυνατόν περισσότερο», γράφει η ανοιχτή επιστολή του απερχόμενου ιδιοκτήτη, Παντελή Μπούμπουρα.

Ο Ήφαιστος αγωνίστηκε στην Basket League την τελευταία διετία και μάλιστα τερμάτισε 5ος στο φετινό «λειψό» πρωτάθλημα. Εφ’ όσον δεν μπορέσει να δηλώσει συμμετοχή, θα πρέπει βάσει κανονισμών να αγωνιστεί στη Β’ Εθνική ή σε μικρότερη κατηγορία. Παρόμοια πορεία θα ακολουθήσει και το Ρέθυμνο, μετά την αποχώρηση του επενδυτή Κωστή Ζομπανάκη, ενώ υπάρχουν ερωτηματικά και για άλλες ομάδες.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter