Mπάσκετ: Αφαίρεση βαθμών για τρεις ομάδες

Mπάσκετ: Αφαίρεση βαθμών για τρεις ομάδες
Με αφαιρέσεις βαθμών τιμώρησε η αθλητική δικαστής του ΕΣΑΚΕ τρεις ομάδες που υπέβαλαν ελλιπή ή εκπρόθεσμο φάκελο συμμετοχής στη Basket League: Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Απόλλωνα Πάτρας και Κολοσσό Ρόδου. Εκκρεμεί η σχετική απόφαση για τον Άρη.

Οι παρατυπίες που παρατηρήθηκαν στον φάκελο του Ηρακλή επέσυραν ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών, ενώ από τους απλώς εκπρόθεσμους Απόλλωνα και Κολοσσό αφαιρείται μόνο ένας βαθμός. Η ετυμηγορία για τον Άρη αναμένεται να ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα και εικάζεται ότι θα είναι ανάλογη με αυτή που επιβλήθηκε στον Ηρακλή.

Ο Ηρακλής και ο Απόλλωνας σκοπεύουν να προσφύγουν στο ΑΣΕΑΔ και μάλιστα η αχαϊκή ΚΑΕ εξέδωσε και ανακοίνωση διαμαρτυρίας, όπου τονίζεται ότι ο δικός της φάκελος κρίθηκε πλήρης.

Η νέα βαθμολογία της Basket League (από την οποία φέτος θα υποβιβαστεί μόνο μία ομάδα), έχει ως εξής:  Ολυμπιακός 10 (5-0),  Λαύριο 10 (4-2), Προμηθέας 10 (4-2),  Κολοσσός 9 (4-2), ΑΕΚ 9 (3-3), Παναθηναϊκός 9 (4-1), Απόλλων 8 (3-3), Ιωνικός 8 (2-4), Άρης 8 (2-4), Περιστέρι 7 (2-3), ΠΑΟΚ 6 (1-4), Λάρισα 6 (1-4), Ηρακλής 3 (1-4).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter