Μπάλντοκ: Καθαρές οι τοξικολογικές εξετάσεις του ποδοσφαιριστή

Καθαρές βγήκαν οι τοξικολογικές εξετάσεις του ποδοσφαιριστή Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος έχασε αιφνίδια τη ζωή του στις 9 Οκτωβρίου, βυθίζοντας στο πένθος το ελληνικό αλλά και το αγγλικό ποδόσφαιρο.

Ο απροσδόκητος θάνατος του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού προκάλεσε θλίψη σε όλη την Ελλάδα και συνεχίζεται η έρευνα για την αιτία και τις συνθήκες της τραγωδίας.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Live News» του Mega, τα πρώτα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις βγήκαν «καθαρά» και δεν βρέθηκε κανένα εύρημα.

Φυσικά δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα και οι ειδικοί περιμένουν και τις υπόλοιπες εξετάσεις, ειδικά τις ιστολογικές, προκειμένου να ξεκαθαριστεί τι ακριβώς συνέβη.

Το χρονικό

Ο Μπάλντοκ στις 9 Οκτωβρίου βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην πισίνα του σπιτιού του στην Γλυφάδα. Λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από τη νεκροψία – νεκροτομή που έγινε στον 31χρονο ποδοσφαιριστή είχε προκύψει ο πνιγμός εντός ύδατος. Ωστόσο η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να εντοπιστεί η αιτία που οδήγησε στον πνιγμό.

Η σύζυγος του ποδοσφαιριστή – που μένει στην Αγγλία μαζί με το παιδί τους – τον αναζητούσε για ώρες από το μεσημέρι της Τετάρτης χωρίς να μπορεί να τον βρει. Κάλεσε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού στο οποίο διέμενε ο Μπάλντοκ για να πάει να δει τι είχε συμβεί, με τον τελευταίο να τον εντοπίζει χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.