Μπακογιάννη: «Αναμενόμενος ο Σαμαράς, στεναχωρήθηκα για Καραμανλή – Φωνή λογικής στον ΣΥΡΙΖΑ ο Πολάκης» (Videos)

«Ασχολείστε με τα σοβαρά θέματα. Η ΝΔ είναι βαρετή για εσάς…», σχολίασε με νόημα η Ντόρα Μπακογιάννη απευθυνόμενη στους δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ. Όταν ρωτήθηκε για τις απουσίες Σαμαρά και Καραμανλή από το street party της Ρηγίλλης, ανέφερε ότι ήταν… αναμενόμενο για τον πρώτο, ενώ αποκάλυψε πώς στεναχωρήθηκε για την απόφαση του δεύτερου.

«Για τον μεν Σαμαρά όχι, διότι αναμενόμενο. Αλλά για τον Κώστα Καραμανλή στεναχωρήθηκα που δεν ήρθε. Για όλους εμάς, γιατί αυτή ήταν μία γιορτή για τους ανθρώπους που περάσαμε στη Ρηγίλλης καλές, κακές στιγμές. Ο Κώστας Καραμανλής έχει μία ειδική σχέση με τον οργανωμένο κόσμο της ΝΔ και αυτό ειλικρινώς με στεναχώρησε. Νομίζω ότι έκανε λάθος», είπε χαρακτηριστικά η Ντόρα Μπακογιάννη.

«Ο κ. Σαμαράς και λιγότερο χρόνο έχει περάσει στη Ρηγίλλης από όλους εμάς και εν πάσει περιπτώσει είναι μία… ειδική περίπτωση», πρόσθεσε.

Σε ερώτηση για το εάν έχει «στηθεί» αντάρτικο στη ΝΔ, ή δημιουργεί πρόβλημα η στάση των ΣαμαράΚαραμανλή, απάντησε ότι: «Όχι, τίποτα απ’ όλα αυτά. Όλα αυτά είναι προσωπικά θέματα. Character is destiny που λένε οι Αμερικανοί. Σας το λέει ο ειδικός της ΝΔ»…

«Τα είπαμε για τις ερωτήσεις. Είναι το καθήκον τους να κάνουν ερωτήσεις, κυρίως για θέματα που απασχολούν τους ψηφοφόρους τους. Αυτή είναι η δουλειά του βουλευτή. Και την κάνουν», σχολίασε στη συνέχεια απαντώντας σε ερώτηση για τους 11 και 8 βουλευτές της ΝΔ.

Το σχόλιο για τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ

«Ο σοβαρότερος είναι ο Πολάκης. Τοποθετήθηκε σωστά -και μη μου πείτε ότι το κάνω με χανιώτικη αλληλεγγύη-, αλλά για όνομα του Θεού, ακούστηκε μία φωνή λογικής εκεί μέσα.

Βέβαια, είναι τρέλα αυτό που συμβαίνει. Δημιουργείται ένα μεγάλο πρόβλημα. Η έλλειψη αντιπολίτευσης οδηγεί σε ανισορροπία το πολιτικό σύστημα. Η ανισορροπία στη Δημοκρατία έχει κόστος…», είπε στη συνέχεια η βουλευτής της ΝΔ, μιλώντας για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ.

Όσον αφορά την εσωκομματική διαδικασία στο ΠΑΣΟΚ, η Ντόρα Μπακογιάννη την χαρακτήρισε «άψογη». «Το ΠΑΣΟΚ στάθηκε στο ύψος της ιστορίας του και αξίζει σεβασμό, είτε διαφωνείς είτε συμφωνείς μαζί του», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

Μάχες «μέχρις εσχάτων» στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ – Το Σάββατο η κρίσιμη Kεντρική Eπιτροπή για Κασσελάκη

Καταπέλτης για Καλλιάνο, δικαίωση για τον γιατρό η ΕΔΕ του «Αττικόν» – Το Documento αποκαλύπτει το πόρισμα

Κατατέθηκαν ή όχι 15.000 ευρώ στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο από την Άννα Μαρία Γλύξμπουργκ;

Τυφώνας Μίλτον: «Θα πλημμυρίσουν τα πάντα» – Χάος στους δρόμους, ελλείψεις καυσίμων – Πλησιάζει τις ακτές της Φλόριντα (Videos)

Γάζα: Εκεί που σταύρωσαν την ανθρωπιά

Συναυλία για Τέμπη: «Να μεταδοθεί δωρεάν με live streaming» – Η ανάρτηση του Θανάση Παπακωνσταντίνου

Χάθηκε το σήμα του γύπα «Ίωνα»

Ο Κικίλιας είναι ο υπουργός που αγόρασε διαμέρισμα 1,2 εκατ. στη Βασιλίσσης Σοφίας