Μπάιντεν: «18 από τους 19 εργαζόμενους για τον Νετανιάχου είναι ψεύτες»

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα που αφορούν την άποψη του Αμερικανού Προέδρου Τζο Μπάιντεν για τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπένιαμιν Νετανιάχου, με αφορμή το νέο βιβλίο, «War» του δημοσιογράφου και συγγραφέα Μπομπ Γούντγουορντ.  Σύμφωνα με όσα γράφει η δυσπιστία του Αμερικανού Προέδρου στον Νετανιάχου είναι απόλυτη.

Όπως αναφέρει ο Μπάιντεν έχει πει ότι «18 από τους 19 ανθρώπους που εργάζονται για τον Νετανιάχου είναι ψεύτες».

Προσθέτοντας στους ισχυρισμούς του βιβλίου του για ένταση μεταξύ του προέδρου των ΗΠΑ και του Ισραηλινού πρωθυπουργού, ο Μπομπ Γούντγουορντ ανέφερε  χαρακτηριστικά στην Washington Post ότι ο Μπάιντεν έχει «πλήρη δυσπιστία» στον Νετανιάχου.

Αποσπάσματα από το βιβλίο του Γούντγουορντ, όπως αναφέρει το CNN, υποστήριξαν ότι ο Μπάιντεν κατ’ ιδίαν αναφέρθηκε στον Νετανιάχου ως «γ@μημένο ψεύτη» και τον αποκάλεσε «γιο της σκύλας» και «κακό γ@μημένο», αλλά οι πρόσφατοι ισχυρισμοί του Γούντγουορντ προχωρούν περισσότερο στην απεικόνιση και την κατάρρευση της εμπιστοσύνης μεταξύ Νετανιάχου και Μπάιντεν τον περασμένο χρόνο.

Διαβάστε επίσης: «Αυτό το κάθαρμα ο Μπίμπι είναι ένας κακός γ@μημένος τύπος»: Έξαλλος ο Μπάιντεν με τον Νετανιάχου – Οι απίστευτες συνομιλίες

«Είμαστε σύμμαχοι του Ισραήλ»

 «Αλλά εδώ είναι η στρατηγική, γεωστρατηγική πραγματικότητα», πρόσθεσε ο Γούντγουορντ.  «Είμαστε σύμμαχοι του Ισραήλ και ο Μπάιντεν εμμένει σε αυτό. Αλλά η πολιτική του Μπάιντεν είναι πραγματικά υπέρ του Ισραήλ».

Το αναμενόμενο βιβλίο, το οποίο δίνει μια εσωτερική ματιά στην εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης Μπάιντεν κατά τη διάρκεια των πολέμων Ρωσίας-Ουκρανίας και Ισραήλ-Χαμάς, λέει ότι η σχέση Μπάιντεν-Νετανιάχου έγινε ολοένα και πιο τεταμένη την άνοιξη του 2024.

Στοιχεία από timesofisrael.com

Διαβάστε επίσης:

«Παιδιά του Χίτλερ και του διαβόλου» Νετανιάχου και Ζελένσκι – «Πυρά» από τον Ντανιέλ Ορτέγκα (Video)

Έλον Μασκ: Έδωσε 75 εκατομμύρια δολάρια σε οργάνωση υπέρ του Τραμπ

El Pais: «Οι Βρυξέλλες εξετάζουν το ενδεχόμενο δημιουργίας κέντρων απέλασης εκτός ΕΕ»

ΗΠΑ: Έσκισε ελληνικές σημαίες σε εστιατόριο γιατί… νόμιζε ότι ήταν του Ισραήλ (Video)

Μέση Ανατολή: «Έτοιμο το σχέδιο του Ισραήλ για αντίποινα στο Ιράν»

Εκλογές ΗΠΑ: Ρεκόρ προσέλευσης σε πολιτεία κλειδί για τον Τραμπ – Ξεκίνησε η πρόωρη ψηφοφορία

Νέο ευρωπαϊκό ράπισμα για το κράτος δικαίου στην Ελλάδα του Μητσοτάκη