Μοντεστό: «Παρακολουθούμε τον Λυκογιάννη»

Μοντεστό: «Παρακολουθούμε τον Λυκογιάννη»

Ο Ολυμπιακός τσεκάρει τον Μπάμπη Λυκογιάννη, όπως δήλωσε σε ραδιόφωνο της Σαρδηνίας ο υπεύθυνος μεταγραφών του συλλόγου, Φρανσουά Μοντεστό, ο οποίος τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται περισσότερους Έλληνες ποδοσφαιριστές στο ρόστερ τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

– Για τον Λυκογιάννη: «Είμαι στην Ελλάδα γιατί δουλεύω για τον Ολυμπιακό. Επίσης συνεργάζομαι με τη Νότιγχαμ, γιατί έχουν κοινή ιδιοκτησία. Ο Λυκογιάννης έπαιζε στους Νέους μας και για λίγο στην πρώτη ομάδα. Αρχικά έπαιζε ως μέσος και μετά ως αριστερός μπακ. Σημειώνει σημαντική πρόοδο στην Κάλιαρι και τον παρακολουθούμε, γιατί χρειαζόμαστε Έλληνες παίκτες και αυτός έχει μεγαλώσει μαζί μας».

– Για την Κάλιαρι: «Όταν σταμάτησα, οι Τραμόνι μόλις άρχιζαν.Πριν έρθουν στην Κάλιαρι, τους κάλεσα για να τους δώσω συμβουλές. Έχουν ταλέντο, τους συμβούλευσα να μάθουν τη γλώσσα σύντομα. Είναι δύσκολο να φοράς τη φανέλα της Κάλιαρι, εκπροσωπείς όλο το νησί. Προσπάθησα να τους πάρω στον Ολυμπιακό, αλλά η Κάλιαρι ήταν πιο γρήγορη. Ο Λισάντρου είναι στο στόχαστρο της Παρί Σεν Ζερμέν».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter