Μητσοτάκης: Στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων και η αντίστροφη μέτρηση για τον «ανασχηματισμό» των γενικών γραμματέων

Στο Παρίσι θα μεταβεί την Πέμπτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με σκοπό να είναι παρών στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024, που θα γίνει την Παρασκευή (27/7). Την ίδια στιγμή στο Μαξίμου είναι σε αναμονή, καθώς άπαντες περιμένουν τις ανακοινώσεις για τις αλλαγές των γενικών γραμματέων στα υπουργεία, καθώς ο πρωθυπουργός προσπαθεί να ενσωματώσει τις παρατηρήσεις των γαλάζιων βουλευτών, οι οποίοι στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας (26/6) μίλησαν για έπαρση και αλαζονικές συμπεριφορές.

Σε ότι αφορά το ταξίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Παρίσι, αύριο (25/7) η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή και ο Γάλλος Πρόεδρος Μακρόν διοργανώνουν επίσημη δεξίωση για τους επίσημους προσκεκλημένους της γαλλικής Προεδρίας στους αγώνες και ειδικά για τους αρχηγούς κρατών. Σημειώνεται, ότι εάν το επιτρέψει το πρόγραμμα του πρωθυπουργού θα παραμείνει στη Γαλλία και το ΣΚ, ώστε να δει και κάποιους αγώνες Ελλήνων αθλητών.

Διαβάστε επίσης

«Πυρά» Καρυστιανού για Μητσοτάκη, Κλάπα, Αδειλίνη: Ζείτε μέσα στη σήψη – Επιτέλους πέφτουν οι μάσκες

Πόρτα από Σακελλαροπούλου στους γονείς των Τεμπών

Στο τραπέζι των προτάσεων για την προεδρία της Δημοκρατίας η Γιάννα Αγγελοπούλου

Εργατικό δυστύχημα στα ναυπηγεία της Σαλαμίνας – Νεκρός μεταλλεργάτης

Ο Αυγενάκης και το ράλι των απευθείας αναθέσεων – Οι «χρυσές» δουλειές που έδινε ως υφυπουργός Αθλητισμού

Κάσος: Μετά την… παρατήρηση από μακριά, η Αθήνα ρίχνει το βάρος στη διπλωματία

50 χρόνια μετά τη χούντα: Ανάμεσα σε Λουδοβίκους και βαρόνους

Καιρός – Νέο έκτακτο δελτίο: Έρχονται μπουρίνια και χαλάζι – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν (LIVE)

Πολίτης βρίζει Μητσοτάκη on air με το «καλημέρα» και ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ τους… μαλώνει: «Για όνομα του Θεού παιδιά…» (Video)