Μητσοτάκης στην ΚΟ απέναντι σε «αντάρτες» και δελφίνους μετά τους «γαλάζιους» κλυδωνισμούς

Μητσοτάκης στην ΚΟ απέναντι σε «αντάρτες» και δελφίνους μετά τους «γαλάζιους» κλυδωνισμούς
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Να βάλει «φρένο» στην εσωκομματική φαγωμάρα, η οποία εντάθηκε το τελευταίο διάστημα, θα επιχειρήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μέσω της παρέμβασής του στη σημερινή συνεδρίαση της «γαλάζιας» ΚΟ.

Τα κύρια μηνύματα που θα εκπέμψει η ομιλία Μητσοτάκη, σύμφωνα με τα όσα διαρρέονται από το Μαξίμου, είναι ότι εκείνος θα οδηγήσει τη ΝΔ στις επόμενες εκλογές, τονίζοντας ότι αυτές θα γίνουν το 2027.

Όλα αυτά, ώστε να «κόψει» το κύμα δυσαρέσκειας για μία σειρά επιλογών αλλά και τους «ψιθύρους» που φέρεται να ακούγονται στην Πειραιώς με φόντο τα σενάρια διαδοχής που διακινούνται το τελευταίο διάστημα.

Στο Μαξίμου δε σημειώνουν ότι ο πρωθυπουργός θα δώσει τον λόγο σε όσους βουλευτές το επιθυμούν, παρά το γεγονός ότι το κύριο θέμα της συνεδρίασης είναι η εκλογή γραμματέα της ΚΟ.

Πάντως, ακόμα και γι’ αυτό το ζήτημα υπήρξαν αντιδράσεις, καθώς αρκετοί βουλευτές φαίνεται να διαφωνούν με την επιλογή Μητσοτάκη να προτείνει τον Απόστολο Βεσυρόπουλο.

Το άνοιγμα της συνεδρίασης της γαλάζιας ΚΟ θα γίνει στις 11 με τοποθέτηση του Σταύρου Καλαφάτη και στη συνέχεια θα πάρει τον λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Διαβάστε επίσης:

Επιχείρηση κατά πλατφόρμας παιδικής πορνογραφίας μέσω dark web – Έφοδος σε σπίτι φοιτητή πληροφορικής

Νίκος Τσάφος: Ο άνθρωπος που έλεγε ότι ο λιγνίτης είναι… ακριβός

Πού πας ρε Λάνθιμε ξυπόλητος στα αγκάθια;

Δασμοί Τραμπ: Σε ελεύθερη πτώση οι αγορές, αρνητικά ρεκόρ πενταετίας – «Ήταν αναμενόμενο», λέει ο πρόεδρος των ΗΠΑ

Documento Newsletter