Μητσοτάκης σε Ανδρουλάκη: «Η χώρα χρεοκόπησε επί των ημερών σας»

Τις μέρες της χρεοκοπίας θυμήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην τριτολογία του στη Βουλή, καθώς απευθυνόμενος στον Νίκο Ανδρουλάκη είπε ότι «η ιστορία θα γράψει ότι η χώρα χρεοκόπησε επί των ημερών σας. Το 2009 ψηφίζατε έναν προϋπολογισμό με αύξηση δαπανών και 4 μήνες μετά και η χώρα έσκασε στα χέρια σας».

Επίσης, είπε στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ότι «οι εκλογές θα γίνουν σε 3 χρόνια και ότι ο κυρίαρχος ελληνικός λαός θα αποφασίσει ποιος θα είναι στο Μαξίμου». Σε ότι αφορά τη διαχείριση των υδάτων στη Θεσσαλία ο πρωθυπουργός είπε ότι υπάρχει συνεργασία με τον κ. Κουρέτα, ενώ για την τροπολογία σχετικά με την χρηματοδότηση των Σπαρτιατών ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ότι «η κυβέρνηση θα φέρει σύντομα νομοθετική ρύθμιση για να δούμε αυτό το ζήτημα».

Τέλος, ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι πρέπει να υπάρξουν αλλαγές στον συνήγορο του Πολίτη και ζήτησε ουσιαστικά συναίνεση από το ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε επίσης

McDonald’s: Ένας νεκρός και δεκάδες άρρωστοι στις ΗΠΑ εξαιτίας βακτηρίου σε χάμπουργκερ

UEFA: Tα κέρδη της πάνω από τις ζωές όλων – Για να μη χάνει ευρώ, με αστείες δικαιολογίες αποφεύγει αναβολές αγώνων λόγω θανάτου

ΠΑΣΟΚ: Κοινοβουλευτικό τεστ σύγκρουσης Ανδρουλάκη – Μητσοτάκη υπό το φόβο του θολού στίγματος

FT: Απόρρητη έκθεση καταγράφει επιθέσεις του IDF σε κυανόκρανους του ΟΗΕ – «Χρησιμοποιήθηκε ακόμη και λευκός φώσφορος»

28η Οκτωβρίου 1940: Ο Μεταξάς, η 4η Αυγούστου και το «ΟΧΙ» του 1940 μέσα από τις σελίδες του Βιβλίου Ιστορίας της ΣΤ΄ Δημοτικού

ΛεΜπρόν και Μπρόνι Τζέιμς έγραψαν ιστορία: Πρώτη φορά πατέρας και γιος έπαιξαν μαζί σε ματς του NBA (Video)

Κύρτσος για την επίσκεψη Σταϊκούρα στον Άρειο Πάγο: «Είναι σαν να προεξοφλεί νέα καταστροφή τύπου Τεμπών»