Μητσοτάκης: «Αλλού» η πρώτη ανάρτηση μετά τον ανασχηματισμό – Άγαρμπη απόπειρα αλλαγής ατζέντας

Μητσοτάκης: «Αλλού» η πρώτη ανάρτηση μετά τον ανασχηματισμό – Άγαρμπη απόπειρα αλλαγής ατζέντας

«Αλλα λόγια να αγαπιόμαστε» είναι η πρώτη κλασική κυριακάτικη ανάρτηση που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την ανάληψη καθηκόντων του νέου υπουργικού συμβουλίου και τον πρόσφατο ανασχηματισμό αγνοώντας επιδεικτικά τα ερωτήματα που έχει φέρει στο προσκήνιο το μεγάλο κίνημα για την αποκάλυψη της αλήθειας και των ενόχων για το έγκλημα τα Τέμπη, την απονομή δικαιοσύνης, το θέμα των ιδιωτικοποιήσεων και της διάλυσης των δημόσιων υποδομών και εμπορευματοποίησης των δημόσιων αγαθών.

Ο Κ. Μητσοτάκης βρήκε να ευχαριστήσει την Κατερίνα Σακελλαροπούλου για την «εξαιρετική θητεία» της, να ευχηθεί “καλή θητεία” στον Κ.Τασούλα και να κατηγορήσει για “αντιθεσμική στάση” τα κόμματα που επέλεξαν να απουσιάσουν από την ορκωμοσία του.

Αναφέρθηκε επίσης στον Εθνικό Ηλεκτρονικό Φάκελο Υγείας, γράφοντας πώς πρόκειται για μια κομβικής σημασίας αλλαγή στην καθημερινότητα των πολιτών ενώ για το καυτό θέμα της Δικαιοσύνης, βρήκε να πει μόνο για το… ηλεκτρονικό πινάκιο, όπου ο “κάθε ενδιαφερόμενους θα μπορεί να ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο για τη δίκη που τον αφορά» με την κατακλείδα που προκαλεί θυμηδία ότι «είναι μια αλλαγή που εκσυγχρονίζει τη Δικαιοσύνη και την κάνει πιο προσιτή σε όλους».

Διαβάστε επίσης

Τραμπ: «Ο χρόνος σας έχει τελειώσει» – Επίθεση ΗΠΑ στους Χούθι της Υεμένης

Στη δίνη του δομικού πληθωρισμού – Η Eurostat επιβεβαιώνει ότι η καρτελοποίηση και η κυβέρνηση απειλούν την οικονομία

Καιρός: «Καλοκαίρι» και την Κυριακή – «Βουτιά» ο υδράργυρος από Δευτέρα

Κυβέρνηση Predator-ιανών και υβριστών των Τεμπών – Την Κυριακή στο Documento

Λακαφώσης για Έγκλημα στα Τέμπη: Η ανάκριση δεν κοιτάει και τις δύο πλευρές για τα αίτια της έκρηξης

Documento Newsletter